Hamisannesi Merhaba hanımlar geçen hafta carsamba gittim hastaneye ve açılmam hiç yokmuş yarın yine gideceğim benim gibi olan varmi hala doguramayan normal istiyorum ama korkuyorum çatı muanesi oldum ama baya acılıydı tekrar olmak istemiyorum 🥺
Dlkkoge Hamisannesi Ayrıca benim doktorum ilk doğumumda sancım olduğunda çatı muayenesi yapmıştı önceden yapmanın hiçbir şey yoksa bir anlamı yok ya da bir riskiniz yoksa. Ben ce sabırsız olmayın ve haftanızı bekleyin :)
ayseegell Hamisannesi bebeğim doğum kanalında açıklığımda var ama gelmekte inat ediyor 🤦♀️😅 39+2 bende doğurmak istiyorum artık🙏
GizemDnmez Hamisannesi Bende gidicem bu cuma normal istiyorum ama bende korkuyorum istemsiz bir şekilde. Zor mu oluyor gerçekten ya? 37+2 olduk bakalım bize ne diyecek. İnşallah sağlıkla gelir minik 🌸
Uysalfeyza Hamisannesi erken canım bekle daha sezaryen olsa 38 de felan alıyor ama 40 haftaya kadar normal doğuma bekletiyorlar
llFatma Hamisannesi benim de bugün 38 oldu.37 de 2 cm açıklığım vardı yılbaşı geçsin ben de istiyorum şimdi istemiyorum 😒