isilkubraa 37 haftalik gebeyim hamileligimin başından beri özellikle yemekten sonra kalp atisi 117 120 yi buluyor kafam çok tuhaf oluyor benimle aynı durumu yaşayan varmı
Seyma_ck isilkubraa Bende de geçtiğimiz hafta çarpıntı vardı şimdi iyiyim ama biraz iş yapayım nabzım yükseliyo hemen.Nabız hızı artış gösteriyomuş ama inşallah normaldir.Doktorunuza bi danışın isterseniz.
Busra2013 isilkubraa bendede cok oluo tuvslete kalkim mesels gidim gelim oturim ssnki bogazimdsn cikck ssnki ne is yapmism
whitedream isilkubraa benimde kalbim ağzımdan çıkacak gibi atıyo derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum. 36+5 teyim bi kaç haftadır böyle. hamileliktendir diye önemsemedim 12 kilo aldım şimdiye kadar
MbEr isilkubraa ben de 35 haftaligim ve sadece sabah felan olurdu şimdi gün boyu oluyor resmen ağzımda atiyor cok kötü oluyorum
isilkubraa Kimm47 ya değildim ama bugün başladı kabızlık 😔 suyuna çok içiyorum ama dediğiniz gibi yapayım en iyisi az az sık sık
Seyma_ck isilkubraa inşallah bi şey çıkmaz.Benim de geçen gebe izlemde yüksek çıktı ama doktor bi şey demedi kendim numara aldım kardiyoloji ye hamilelikte tehlikeli olabiliyormuş ihmal etmemek lazım
isilkubraa Seyma_ck ben doktora söylediğimde ihmal etme git dedi baya sarsıyor beni umarım birnsey çıkmaz 😌
isilkubraa whitedream valla ben 21 kilo aldım 6 aydan sonra birden aldım kiloyla alakalida olabilir tabi ihmal etmemek lazım
211212g isilkubraa bende 29+3 haftalık hamileyim birkaç haftadır yemeklerden sonra benimde carpıntım oluyor ölçüyorum 120 falan cıkıyor içkorkuyorum inşallah normaldir iki gün sonra randevum var sorcam doktoruma
isilkubraa Kimm47 ben daha bugün kabızlık yaşıyorum hiç yoktu ama carpintj gebelik başlangıcından beri var bayılacak gibi oluyorum.
minnakkuzumm isilkubraa ya benimde aynı hic 100den assağıya inmiyor. çooook sakinsem eğer 100 oda. hele su icsem yemek yesem 130lara cikiyor cok rahatsiz oluyorum. doktordan sonra bana da haber verir misiniz acaba olmazsa bende gidicem
211212g isilkubraa bugün kontrolüm vardı sordum doktorum hamilelikte çok normal dedi haber vermek istedim ☺️
211212g isilkubraa öyle dediyse sen bi görün cnm ben yurtdışındayım burda zaten herşeye normal deniyor ☺️İnşallah bişey cıkmaz sendede bizide haberdar et