Ezgitombak Yeni anneler merhaba 🙈ben bir kaç gün önce kan testi verdiğimde 14,79 idi 3 gün sonrasında verdiğimde 107 ye çıktı beta değerim acaba beta değeri kaç olunca kese gözüküyor 🥰 alttan muayene olmak istemediğim için sanırım kontrolü biraz bekleyeceğim
Mevaninannesiii Ezgitombak aksi bir durum olmadığı sürece alttan muayene olunmuyor zaten canm 6 7 haftalıkken gidebilirsin
acemianneee_31 Ezgitombak 5000 üzeri olması gerekiyor diye biliyorum ben 6. Haftamda bile alttan gördüm bazende karın kasıyla ilgili olabiliyor
bilgegk Ezgitombak İlk öğrendiğimde beta değerim 7935di 4+6 da ultrasonla kese gözüktü 10 gün sonrada kesede bebişi görmüstüm
Busra2089 Benim 3500 dü Beta ertesi günü hemen gittim doktora ve gördük keseyi 5 haftalıktı 2 hafta sonrada kalp atışını duymaya gittim. 🥰
Ceress Ezgitombak ilk öğrendiğimde 1086 idi beta değerim 4 haftalıktı, 5+6 da ilk muayenemizi olduk hem kese, hem bebeğimizi gördük kalp atışınıda duyduk (normal ultrason ile bakıldı) 🙏🏻 Darısı size olsun🥰
Poyfudukk Haftada ilk muayenemi oldum keseyi görmek çok zor oldu insan göremeyince panikliyor tabi ama doktor ultrason cihazını bastırarak baktığında görmeyi başardık çok küçük 1 hafta yada 10 gün sonra gelirsen daha iyi görürüz kalp atışları da duyulur dedi 8.haftada gittim daha net gördük.