Aycaaa571 Kızlar bana iyi bir mama önerir misiniz? doyurucu olsun kullanıpta memnun kaldığınız var mı?
Evrim1906 Aycaaa571 valla canım doğumdan itibaren aptamil kullandım sütüm hem geç geldi hem de az olduğu için kullandım Bi sıkıntı da yaşamadım fakat bebekten bebeğe değişiyor denemen lazım
Nurr122 Aycaaa571 kızım ilk doğduğunda sma ile başladık çok doyurucu ve kilo aldıran bı mama ama kızımda kabızlık sorunu olduğu için değiştirdik şuan iki yaşında bebelacla devam ediyoruz kabizligina çok iyi geliyo ama sma kadar kilo aldirmiyo malesef
Ysmn311111 Aycaaa571 her mamayı kullanmış biri olarak söylüyorum ki sma kesinlikle döndüm dolaştım smadan iyisini bulamadım cidden hepsi kabız yaptı
Poyrazin_annesi Bız doktora sormustk canım aptamil cok gaz yapıyor bebeklerde dedı oyuzden hipp ve sma önerıyorum dedı . Tabı tecrübelı anneler daha ıyı bilir
Htcdre Canım ilk kızımda hipp kullandım ikinciye hamileyim yine hipp aldım memnun kalmıştım ama dediğim gibi bebekten bebeğe değişen bir durum 🌸
Htcdre Hulya0621 canım tam hatırlamıyorum yanlış olmasın aklımda kaldığı kadar 2 saatte bir yenidoğana 30 Cc veriyorduk kilo alımı çok iyiydi mamanın arkasında kaç Cc verileceği yazıyor ayına göre yanlış bilgi vermiş olmayayım 🌸
Poyrazin_annesi Aycaaa571 ztn aptamıl doyurucu degılmıs bı arkadas burda oyle yazmıstı sma daha doyurucuymus
Evrim1906 Aycaaa571 bebeğin ne kadarlık ve kaç saate bir kaç cc veriyorsun oğlum ilk hafta 50 cc içti sonra 70 içmeye başladı 2 saate bir oda en fazla yani
Poyrazin_annesi Aycaaa571 cogu yerde var bazı eczanelerde satıyor hatta carrefoursada flnda gormustm buyuk marketlerde satılıyo
Azizinannesi2 Aycaaa571 İlk cocugumda da Aptamil verdim şimdi ikicisi kucağımda onda doğduğundan beri Aptamil veriyorum öyle gaz sorunu yaşamadım ikisinde de