Kahveli Kizlar bu ay ovulasyon denemeye karar verdim. Bir kac şey biliyorum ama bilmediğim püf noktalar vardır diye sormak istedim. Mesela çatlama için havuc yemek faydalı mi gerçekten. Reglim yarına kadar bitcek gibi azaldı biraz daha beklesem mi başlamak için.
Kamumu Kahveli leke şeklindeyse başlayabilirsin. Hergün aynı saatte yap. Yumurtlama günü dahil 7 gün boyunca avakado tüket. Yumurtlama uzun sürüyorsa çatlaması için havuç tüket. Bol şans 🌸
Leon06 Test yapmadan önce en az 2 saat sıvı almayacaksın sabah ilk idrar olmayacak gün gün not al takibi daha kolay olur ben folik asit kullan her gün havuç tüket ben boyle yaptım
BusenurR Bide beslenmene cok dikkat et canım işlenmiş gıdalar , paketli gıdalar tüketme , sebze meyve bol ıspanak
Kahveli BusenurR cok yememeye çalışıyorm zaten canim kilo alırım diye. Zaten suan diyet kafasındayım 3 kilo aldım onu vermeye çalışıyorum bu hafta
Rum-1 Zeyfat17 aynen 5 ay kullandım hiç bi sonuç alamamıştım bende 😂 insan stres oluyo ha yumurtladım ha çatladım ha ilişki olması gerekiyo falan
Rum-1 Kahveli her gün sabahları eşin ve sen keçiboynuzu pekmezi için bi kaşık canım ☺️ Eşinde dikkat etsin yediklerine sadece tek tarafla olmuyor malesef kuruyemiş kabak çekirdeği bol bol yesin ☺️