Ss03 çok ama çok üzüldüm canım ama inan bana zamanla herşey geçiyor ve sonra çok mutlu olacağın günler seni bekliyor. Geçen sene temmuz ayında hamile olduğumu öğrendim, ilk bebeğimdi. Mutluluktan havalara uçmuştuk. 8 haftanın sonunda kalp atışlarının durduğunu ve kürtaj olmam gerektiğini öğrendik, dünya başıma yıkılmıştı adeta, hastaneyi ayağa kaldırmıştım, doktora yalan söylediğini ve böyle bişeyin imkansız olduğunu söylemiştim ama doğruydu,acı ama gerçekti. Ardından hemen kürtaja aldılar beni. Doktorum 2 ay beklemem gerektiğini, rahmin toparlanması gerektiği söyledi. Tabi bu bizim için inanılmaz uzun bir süreydi. Zaman geçmek bilmiyordu ama bekledik, sabrettik. 2 ayın sonunda tekrar denemelere başladık,ilk ay olmadı ama ikinci ayda hamile kaldığımı öğrendim. Hemen mutlu olamadık bunda da bi sıkıntı çıkar diye kimselere söylemedik. Ama canım kızım bizi hiç üzmedi. Dört dörtlük bi hamilelik yaşadım. Herşey hep yolunda gitti. Şimdi 38.haftamızdayız, allah nasip ederse 2 hafta sonra kucağımıza almayı planlıyoruz. İnan ki her şerde bir hayır var, senin için zaman geçmek bilmiyordur çok iyi anlıyorum seni. Ama inan bana geçiyor. Kendini biraz dinle ve sabret, eminim sen de seneye bu zamanlarda benim gibi bebişini kucağına almak için son günlerini sayıyor olacaksın😘