Ss03 Eflin nerde yaşıyorsun. Zaten kürtaj narkozla yapılıyor. Genel anestezi ile uyuttular. Benim bebek dışında herşeyim normal ilerliyordu. Karnım falan şişmişti baya. Kesem büyüktü yani. Hormonum da normaldi. Bebeğin öldüğünü anlamadım bile. Vajinal hap koydular 4 tane 2 tane de oral yoldan aldım bir ağrı kesiciyle birlikte. Birazı düşmüş dedi ama bence hala aynı duruyordu kese yerindeydi kontrole gittiğimde düşmüş mü diye. Ertesi gün de kürtajla aldılar işte
Eflin Ss03 ben fransada oturuyorum benim 4 sene olmadi cocuk tedavi gördüm hamile kaldim sonra bebek 3 aylık oldu normal kontrolüm vardi gitim kalp atışı yok dedi ve kürtaj yapmayiz dedi kürtaj olmadım 6 ay daha tedavi gördüm sonra hamile kaldim 3 çocuğum var 4ciye 33 haftalık hamileyim
Ss03 Deletedmom15257 hadi ya 😢 üzüldüm. Beklemek iyi sanırım. Şu an iki katı tedirgin oldum. Salı günü kan değerim sıfırlanmış mı diye baktırmaya gideceğim aile hekimine bi daha soracaktım ona da
Sema166 Ss03 Bende hiç korunmadım zaten olmadı hemen değerlerimin düşmesi uzun sürdü ilk adeti atlattıktan sonra hamile kaldım çok şükür 36 haftaya geldik ama bedenen çok yıprandım psikolojik olarakta yoruldum geçen sene ağustosta hamile kalıp eylülde hamile kaldığımı öğrenmiştim bu sene eylülün başında doğum görünüyor 1 yıldr vücudum baya yorgun düştü ama en iyi toparlanma sebebide yeni bir hamilelik oldu hakkında hayırlısını iste inşallah gelir meleğin yakıb zamanda acılarını hafifletir
Tunzi Ss03 merhaba. yaşadığınız olaydan dolayı üzgünüm. ben de ilk hamileligimde düşüm yaptim doktorum 3 ay korunmamız gerektigini sonra hamile kalabilecegimi onermişti. bu 3 ayda da tabii vitamin fln aldım. Siz de hiç değilse 1-2 ay bekleyin bence. Allah yardimciniz olsun
Ss03 Tunzi şu an bende vitamin kullanıyorum hem tüm vitaminler, kalsiyum, omega 3 , d vitamini. Faydası oldu mu kolay hamile kalabildin mi
Ezgi14 Ss03 canim hamileyim cok sukur. Gerçekten zor zamanlar o kadar iyi anliyorum ki. Ama saglikli bir gebelik icin beklemeni oneririm Allah korusun rahim toparlanmazsa tutunamayada bilir zaten. Kucuk hafta da kaldigi icin senin ki en azindan 1 kere adet gor sonra denemeye basla.. Ben 2 doktora gittim birisi 1 adet gecir digeri 3 adet geçir dedi. Ben psikolojikmen iyi degildim 3 adet gecirmeyi tercih ettim canim. Sabret dua et rabbim insallah nasip eder 🙏
Ss03 Ezgi14 ben 3 ay bekleyemem. Çünkü ben yurtdışında yaşıyorum dediğim gibi.1 yıldır ailemi görmüyorum. Bu bebek eğer yaşasaydı zamanlaması çok güzeldi. 3. Ayda doğacaktı ben 7. Ayda aileme gidecektim. Şimdi üç ay beklesem rabbim nasip etse aileme gidemicem. Üstüne ertesi sene vizem doluyor bi sene daha gidemem. Yani bilmiyorum Bunu düşünmek bile beni boğuyor
Eflin Ezgi14 benim bildiklerim tanidiklarim hepsi aynı şey söyliyor kürtaj olmuyor ilk hamilelikte bendede olmadi
Ayses Merhaba benimde 6 haftalık düşüğüm oldu kanamam oldu doktora gittik megersem bebek düşmüş seni çok iyi anlıyorum ne hissettiğini bende çok üzüldüm 😥 ama hayırlısı böyleymiş nasıp değilmiş dedim benimde patoloji sonucum normal çıktı doktorum bana 1 adet dönemi gecir sonra tekrar dene dedi şuan hamile değilim hastalığım bitsin inşallah tekrar nasip olur hamilelik 🙏 tabiki ben bu durumumu doktorumla konuştum herşeyin hayırlısı olsun inşallah senin içinde benim içinde 🌸
Ss03 Serenica benimde kafamda deli sorular. İçime mi savdı nolduysa eşimin başının etini yedim kalbini dinlemedik diye, zaten atmıyormuş...😢 ilk adeti bari bekleyelim
Sema166 Ss03 Hiç korunmadım ama adet oldum bi kere uzun bi adet kanaması yaşadım hatta sonra adet bittiği gün hamile kaldım doktor bunu söyledi bu arada şimdi 35+3 günlüğüz sağlığımız yerindedir umarım herşeyi rabbim bilir bi sıkıntım olmadı çok şükür sadece psikolojik olarak yoruldum bide suyumda azalma var ama bunun kürtajdan hemen sonra hamile kalmakla alakası yok sonradan oluşan bi durum 30 haftaya kadar yoktu
Tunzi Ss03 Allah yardımcın olsun 🙂 evet 3 ayın tamamında hamile kaldımçok şükür şu an da 36. haftadayım ☺️❤️ inşallah senin için de hayırlısıyla öyle olur
Makbuss Ss03 Allah yardmcn olsn bende 3 kez yasadim simdi 3.cocuguma hamileyim hic uzulme hakkinda boylesi hayrlyms ben ilk dusugumden doktor korun demesine ragmen hamile kaldim ve cok sukur sagliklo hamilelik gecirdim Rabbim sanada nasip etsn insallah
BraTurgut Arkadaşımında bebeğinin kalbi durdu kürtaj olduktan hemen sonra tekrar hamile kaldı hiç korunmadılar rabbim sabır versin inşallah hemen sağlıklı bir gebelik elde edersin Rabbimin izniyle
Ss03 BraTurgut böyle şeyler bana çok Ümit veriyor. 1 ay üç ay 6 ay hamile kalmak için beklemek bana zulüm geliyor
Ezgi14 Ss03 1 adeti bekle o zaman canm tabii sen bilirsin hic adet gormeden hamile kalanlarda var. Ve soyle bir seyde var simdi hemen denedin diye hemen olcak diye bir seyde yok . rabbim hayırlı zamanda nasip etsin
Minafeyza Ss03 canim ben de yasadim ayni sekilde kurtaj oldum doktorum ilk basta 3 ay dedi sonra arayip sorduk kendini toparladiysaniz 1 ay bi dolsun 1 adet gor daha sonra deneyin dedi en azinda 1 adet gor hersey normalse oyle dene derim ben de ocakda kurtaj oldum su anda 9 haftalik hamileyim oyle dedikleri gibi hemen de hamile kaliyorsun diyemem bunyeden bunyeye degisir o
Gmzeedmr Ss03 merhabalar burda yazdiklaribizi okudum da benimde 9 haftada bebegimin kalbi durdu..siz sonra test faln yaptrdnzmi
Makbuss Ss03 yok kanamam bitmsti sonra korunmadik hamile kalmisim sukur cok sagliklida gebelik yasadim ama doktorlar 3 ay ara verin demisti biraz dinlemedik galiba biz doktorumuzu Rabbim sizeds versn insallah
Dilber1453 Ss03 öncelikle geçmiş olsun sizi en iyi ben anlarım bende ilk bebegımı kalp atışı olmadıgı ıcın kurtaj olmak zorunda kaldım o kadar zordu ki o gun dunya basıma yıkıldı sandım bedenımde kalsaydı hayır demezdim heralde kurtajı oldum doktoruma sordum korunma olucakmı diye doktorumda adet olucaksın ondan sonra kendını nasıl hıssedıyorsan oyle yap dedı bız korunmadık ve 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ki sukurler olsun ki asla isyan etmedım hep sukrettım nasıp ettıgı ıcın ve suan ıkıncı bebegıme hamileyim 2 hafta sonrada inşallah rabbim nasip ederse dogumun olucak hayırlısıyla sakın umudunuzu yitirmeyin allah cok büyük elbet vardır bundada bır ımtıhan🙏🙏🙏 tekrar inşallah rabbim size saglıklı bir bebek nasip eder
Ss03 Minafeyza ben kürtajdan sonra kanama yaşamadım. Buna da adet sayılır diyorlar ya o yüzden yapılabilir mi acaba diye düşünüyorum