aseladaannesi27 Puset örtüsü ve minderi yaptıran var mı uygun fiyatlı araştırdıklarım hep pahalı hangi siteden yaptırdınız acaba
Aybike123 aseladaannesi27 instagramdan bebemer_bebe var canım fiyatı 100 veya 120 olmali puset örtüsü +minderi
viildaaannn aseladaannesi27 çiçek sepetinden 100 tlye aldım gayette güzel çift taraflı örtüsü vr minderi
AsliTurgut aseladaannesi27 pusetler bebeklerin ergonomisine uygun uretildikleri icin doktorlar tavsiye etmiyor siz bilirsiniz tabiki ama 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Derenx Tasarımcı anneye yaptırdım instagramda 170 TL kendi istediğim renk desende çok da güzel geldi ☺️
Mervepera AsliTurgut minderi önerilmiyor dimi? Bende öyle bise hatirlamistim sadece örtü olarak dusunuyordum
AsliTurgut aseladaannesi27 mesela 2 yasa kadar yorgan yastikta onerilmiyor omurilik yapisi acisindan, puset ve bebek arabasi yastiklarini da onermiyolar 🙏🏽
AsliTurgut Mervepera evet evet ayni sey bebek arabasi ve oto koltuk icinde gecerli bebekler icin ozel uretildiginden ergonomik oluyorlar 🙏🏽
Melismomyy aseladaannesi27 bende örtüsünü growwithmuslin den yaptırdım instagramdan Memnunum istediğim deseni seçtim ona göre hazırlandı😌
aseladaannesi27 AsliTurgut peki nasıl koyulacak pusete yenidoğan çocuk pusette iki büklüm olmaz mı, yorganın ve yastıgında sakıncalı oldugunu bilmiyrdum
AsliTurgut aseladaannesi27 bebegi teslim alirken hemsireler koyuyor zaten, iki buklum olmuyor yenidoganlar genelde muslin/battaniyeye sarili oluyor yine de isterseniz doktorunuza danisin🙏🏽