Mercimekannesi-2016 Aşılama tedavisi süreci nasıl ilerliyor anestezi altında yaptırıp sonuç alan var mı ?
Betulmtn Mercimekannesi-2016 bugün yaptırdım ben. Cok kolaymış muayene gibi aynı. Hiç korkulacak bisey yok. Anestezi yapılmıyor. Sormak istediklerinizi aorabilirsiniz
Mercimekannesi-2016 Betulmtn ben smear aldırırsan bile çok korkuyorum ve canım acıyor o yüzden doktorum gene de istersem anestezi ile yapılır ama buna gerek yok dedi nasıl oluyor tam kaç dakika sürüyor işlem
Betulmtn Mercimekannesi-2016 vajinal muayeneden az sürdü 2 dk bile değil belki. Bi alet takıyorlar bakmadim ama nasıl bisey. Sonra ondan siringa ile spermi gönderiyorlar okadar. Sonra da 15 dk bacak bacak ustune atmış sekilde yatırıp kaldiriyorlar
Mercimekannesi-2016 Betulmtn hayırlı haberler alırsınız inşallah darısı başımıza diyelim bizimde en kısa sürede aşılama yapılacak inşallah kolay geçer 🙏
Mube_iz Benimde bu sabah oldu normal muayeneden bile kolay bence 2 dk falan sürdü girmemle çıkmam bir oldu🤩
Denizz123 Betulmtn Çok teşekkür ediyorum. Ben de yaptıracağımda araştırıyorum bu nedenle. İnşallah güzel haberler alırsınız Rabbim nasip etsin ❤🙏🙏
Mube_iz Mercimekannesi-2016 acı sızı hiç hissetmedim sadece aşılama öncesi spekulum takarken biraz geriliyor insan o da saniyelik hiç acımıyor