Gamzekr Haftamızdayız malum kış hava soğuk dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyoruz(burda çok fazla kar var) bu yüzden evde bir kaç hareket bir sorun yaratır mi hafta da kaç gün yapmak gerekli veya haftamız erken mi ? Bir problem olmuyorsa ne tür sporlar daha uygun olur 🌸
Elanurgvn61 Gamzekr Bende çok yapmak istiyorum ama biraz tedirgin oluyorum vla sağım solum belli olmuyor bir zarar veririm diye 😁
charlottececi Gamzekr yoga, pilates hamilelere gore olab hareketleri youtubeda bulabirsin. Kendini zorlamadan yapabilirsin. Doktorum hicbir sorun olmayacagini soylemisti bana. 1 set ile basla ☺️ Yine istersen doktoruna danis tabi
Basakcim Gamzekr ben 12.haftadan beri doktorumun tavsiyesi ile hamile pilatesi yapiyorum. 29.haftadayiz suan cok iyi geliyor
Gamzekr Elanurgvn61 spor yaparken kendini kaybedenler 😂 yapmazsak şişeceğiz iyice ufak tefek hareketlerden bir sorun olmaz diye düşünüyorum ama bilgisi olanlar bi yazsın bekleyelim bakalım
Gamzekr Basakcim aa ne kadar güzel birşey olur korkusuyla hiç birşey yapamıyorum gayette erken başlamışsınız doğum için de çok faydası olacaktır 🌸