Alparslanannesii maviananas genelde okumuş insan oranı fazla kimsenin kimseye zararı yok herkes herkese saygılı bizler yinede fazla muhatap olmuyoruz malûm sebeplerden ama genel olarak sessiz kendi halinde bir memleket
Alparslanannesii maviananas ilçe olduğu içinde hastane pek gelişmiş değil sağlık ocağı gibi önemli durumlarda elazığ yada tunceli merkeze gidiyoruz elazıp burdan bir buçuk saat falan
maviananas esgun Elazığ’a gitmistım ben insan olarak iyiler askere karşı severler yani ama çalışma şartları hakkında bilgim yok
Aycicegim maviananas yok Allah korusun biz buraya Trabzondan tayin olduk zaten Karadenizi kesinlikle tavsiye etmıyorum. Egeyi yazacağız oralıyız zaten memlekete yakın olsun diye
alcang maviananas biz derik ve kızıltepede oturduk eşim oralarda görev yaptı. İkisi de güzeldi rahattı yani. Bizde bu sene batıya gideceğiz inşallah mardini özleyeceğim gibi geliyo
maviananas alcang kızıltepeyi bende duymuştum ora icin rahat diyorlardı. İnsallah gideceğiniz yer de güzel ve rahat olur
esgun Gzmpyrz amin inşallah 🤲🏼 hiç düşünmemeye çalışıyorum çünkü çok strese giriyorum. İnşallah kolaylıkla atlatırız. Bebeklerimizin nasibine güzel yerler denk gelir😍
maviananas Alparslanannesii benim için hastane de çok önemli faktörlerden biri burdan taşındığımda bebeğim daha iki aylık olacak illaki hastane ihtiyacımız olur.
pusatmom35 Mervekck valla bilmiyorum bize ev tutulmuyor dediler korktuk. Çünkü eşimin önceki görev yerinde 6 ay Ankara’da 6 ay da görevde sınırda oluyodu mayın çıkartıyordu eve falan gelemiyodu arazideydi yani o yüzden bastık Zaten butona
Mervekck pusatmom35 kız yok gel ben carsidayim uğra bana 😂abinin bölümü farklı olduğu için olabilir belki mayın inceleme fln olduğundan
pusatmom35 esgun Elazığ’da eşimin komando arkadaşı var 2 ay evde 4 ay görevde 3 ay evde 3 ay görevde atıyorum ama birlikler farklidir tabi bilemiyorum