Aygul_gumuss26 maviananas kesinlikle Van çook güzel ve rahat bi şehir bizim önceki görev yerimiz van dı şimdi Antalya dayız inan van ı çok özlüyorum
Gzmpyrz maviananas bizde orduda görev yapıyoruz haziranda doğuya tayin var ve Haziran da benim doğumum var nasıl olucak bilmiyorum
maviananas aysenurtc orası benim çok sevdiğim merak ettiğim yerlerden biri ama kışın çok soğuk oluyormuş sosyal hayat acisindan nasıl çalışma şartları falan onları merak ediyorum
aysenurtc maviananas Erzurum un Güney ilçeleri biraz sıkıntılı ama merkez - ve merkeze yakın ilçeler olursa çok rahat edersiniz polis ve askeri personel açısından da çalışma şartları güneydoğu ya göre çok çok rahat olduğu için tercih ediliyor
maviananas aysenurtc ilçeler arası çok uzak mı bir tanıdığımız orda görev yapıyor merkeze baya uzaklarmıs
aysenurtc maviananas Hasankale Ilıca Aşkale hariç uzak diğer ilçeler çünkü arazisi dağlık batıda yollar ovadan geçiyor Yanyana ilçe kurmuşlar ondan yakın,, ovaya ( ilçeye ) gitmek için burda dağları aşıyorsun😅😅😅
maviananas aysenurtc valla ben Erzurum’u istiyorum ama eşimin arkadaşı orda karakol ile evi arası 20 km varmış ondan dolayı eşim çok istemiyor🙂
aysenurtc maviananas Hınıs güneyde kalıyor bingöl tarafında hınıs Horasan Karayazı buaralar sıkıntılı olabilir
maviananas Aygul_gumuss26 insanı nasıl ön yargı var mı bazı yerlerde çok önyargı oluyor askere karşı. Oranın çalışma sistemi nasıldı sosyal hayat acisindan nasıl
Syldz45 Aygul_gumuss26 katılıyorum biz daha Doğu görevine gitmedik ama giden arkadaşlarımız var görüyorum çok güzel ve rahatmış benim de istediğim şehir
3265 Aygul_gumuss26 benim eşim de doğuda 6 yıla girdik ama ben annesi ile oturuyorum çok zor hiç güzel anımda değil parası yere batsın 😭😭
aysenurtc maviananas hayırlısı olsun merkez haricinde ilçesi olcaksa merkeze yakın ilçeleri Pasinler , Aşkale … tercih etmenizi öneririm hafta sonları merkeze gelirsnz en azından . Karakol durumunu yerleşkesini bilmiyorum araştırıp sormak lazım
maviananas Aryaece17 ben Adana’da yaşıyordum normalde soğuk havaya hiç gelemiyorum orayı eleyeyim o zaman 🙈