Merhaba tatlış anneler ve anne adayları, kızım 26 Aralık 11:10 dünyaya geldi, 3,500 kg 50 cm boyu,çok tatlış bir prenses 🧿😊
Neyse hikayeme başlıyorum 😊cumartesi günü kontrol vardı doktorum baktı dedi 40+3 bu arada ,dedi istersen seni dogurtalim suni ile tamam dedim, sonra vazgeçtim pazartesi gelirim dedim nede olsa 41 haftami çarşamba dolduracam, tamam dedi, muayene etti ve rahmini uyardım dedi 😉eve geldik, tık yok neyse dedim pazartesi mecbur doguracam suni ile
Akşam oldu ağrım arada olmaya başladı, arada oldu geçti, sonra gece 10 gibi dedim yatayım belki suyum falan gelir bir umut işte.Baktim ağrı devam ediyor uyuyamadım gece 1 gibi hastanedeydik ebe nst de baktı sancı falan yok ,açıklık aynı 2_3 cm eve git istersen dedi ,sabah gel ,eşim dedi yok ev uzak geldik madem yatış verin,tamam dedi pcr testi verdik refakatçi kardeşimle ve odaya çıktık, ağrı arada olamaya devam etti 10 dk bir ama uyutmuyor, nst de yine birsey yok sabah 5 buçuk dedik böyle olmayacak indik aşağı kata merdiven inip çıktık bol bol ve yürüdüm arada,saat 8 gibi sancim arttı ve sıklaştı,saat 10 gibi 7_8 cm oldu acilmam ,devam ettik merdiven inip çıkmaya bol bol arkasından nisanım geldi, 11 de doğuma girdim suyumu patlattı ebe vee bir kaç kez ikindiktan sonra bebeğim doğdu çok şükür, kesi atmadılar ama bebek çıkarken biraz yırtılma olmuş, dikiş atıldı bir kaç tane ,ertesi gün taburcu olunca eve dönerken markete bile uğradım, durumuz çok iyi yani ,çok şükür 🤲🙂normal doğumun avantajları işte, hemen ayağı kalabiliyorsun, herkese güzel hayırlı doğumlar dilerim canlar.
Not doğumunu ve açılmayı hızlandırmak için bol bol merdiven inip çıkın sancinizi öyle karşılayın daha iyi oluyor, sorularınız varsa cevaplayabilirim🌹