1999luanne 1ay10 gün kaldi doğuma alip almamakda kararsızım her anneye ihtiyaç olmayabiliyor da manuel alsam memnun kalır mıyım memnun kalan varmı her marka sonucta aynı değil çoğunluk manuel onermiyor diye biliyorum düşünceleriniz neler
Avciii 1999luanne Bence alma 20 gün önce doğum yaptım sütüm gelmiyordu manuel aldım 150 TL hiç bı işe yaramadı boşa aldım sonra elektrikli aldım mejbur
Tugcevemercimek 1999luanne çünkü sütü bebek tam ememediği için sütü boşaltmak gerekiyor demişti doktorum bende aldım
3mlek2bebkannesi 1999luanne ben şu bakımdan memnun kalmadım sagarken acıdan tam sıkamıyodum o yüzden çoğu kez yarıda bırakıyodum elektrikli olanı aldım bi elimle onu tutup diger elimle masaj yapıyordum rahatlıyodm biraz
Poyrazin_annesi Bn almadım eger gerekırse hastanedeyken hemsıreler verıyor ztn sağman için. Ama tabıykıde gerekırse bn o gun eşıme eczaneden aldrcam heryerde satılıyor
Avciii 1999luanne elektrikli çok işe yaradı hala da sağiyorum benim bebeğim emiyo küvezde yatı orda biberona alışmış manueli hatrlmym hangi marka ya
Poyrazin_annesi 1999luanne vlla hc bakmadm eczanedekı fıyatlara ama en fazla 50 lıra oynuyodt dıye tahmın edyrm