miray58 Kızlar geçen hafta gittim doktora 12+4 te,cinsiyetini öğrenemedik.Doktorum haftaya gel belli olur dedi,yarın gideceğim inşallah 13+4 belli olur mu sizce bi tahmin de bulunur mu doktorum ?
guly1 miray58 ben bugün gttim 13 haftalık ultrasonda 13+4 gözüküyodu, sırtı dönük yattığı için göstermedi biraz incelediğinde bi çıkıntı gördük ama bu değişir erkeğe de benzemiyor kesin konuşamam dedi yine ileri bir tarihe salladı 😬
ecemst_ miray58 Bana 10. Haftamda %80 kız dedi 12+4 de kontrole gittim geçen hafta yine aynı şekilde kız dedi. Ama kesin sonucu 16. haftada söyleniliriz dedi.
kuzeymomsss miray58 neden bu haftalarda çağırıyor ki doktorunuz çok ilginç daha çok küçük zaten özele mi gidiyorsunuz?
Haticeekiz miray58 13 haftalikken ogrendim kızımı kucuk bi cikolata yiyip gidiyorum kıpır kipır gosterdi 17 +2 olduk bugunde gittim gosterdi kız🤍
Minigin_annesi0 miray58 14. Haftada belli oldu bizimki inşallah öğrenirsin canım ama emin olmak istiyorsan biraz daha bekle bir hafta kısa bi süre
kuzeymomsss miray58 canım senin yerinde olsam 16. Haftada giderim maalesef para alsınlar diye böyle yapıyorlar. 13 haftada ancak tahmin yapıyorlar tahminler doğru çıkabilir ama bana çok saçma geldi. Bende özele gidiyorum ilk özele geçtiğim de 13 haftalıktım bana 3 hafta sonra gel tam netleşsin demişti öyle gittim. Mesela en son doktorum ile 1 aralıkta görüştük detaylıya gönderdi başka bir doktora gideceğim onun üstüne bidaha doktorum ile şubat ayında görüşeceğim maalesef bazı doktorlar para peşine düşüyor.
Haticeekiz miray58 miray58 valla ben her gitmemde kucuk bitane yiyorum herseyini ney gorduk işe yaradıgını düsünüyorum🤍bugunde gittik cok netti herseyi kizimin🌸
miray58 kuzeymomsss Cok haklısın canım ama geçen hafta muayene parasıydı bu hafta ücretsiz oluyor kontrole girdiği için bi ücret ödemiycem yani yarın ☺️ Ama 16.haftadab sonra kesinleşiyor net bende öyle duydum
kuzeymomsss miray58 ee öyleyse çok iyi kuzum bizim hastanede 1 hafta sonra git yine muayene ücreti ödüyorsun