merveeedemir 16 haftalık hamileyim covit aşımın ilk dozunu oldum kemiklerim ağrıyor halsizim ve daha bebek hareketlerini hissetmediğim için bebeğimin nasıl olduğunu bilmiyorum siz ne yapmıştınız?Hareketlenmiş olsaydı Hareket takibi yapardım biraz kaygılıyım açıkcası
Gulsumelif merveeedemir 17. Haftada oldum ertesi gün randevum vardı gittim dahada iyi oldu giymeseydim belkide psikolojikmen ağrılarım articakti
merveeedemir aysenurtc Suzanne Gulsumelif asyaninanneyim Eylull17 Mujjj-de ozkurtzey Tugcevemercimek Tugcevemercimek teşekkür ediyorum herkese 🥰
Suzanne Canım ben 22 haftada 2. Doz covid aşımı oldum o gün be diğer gün bebeğin hareketleri daha azdı ama sonra normalleşti, tetanoz sonrası da yavaşlamıştı hareketler
Eylull17 Haftamdayim kontrole 5 gün kala yaptırmayı tercih ettim olmamak daha kotu aşıyı içini ferah tut iyidir bebişler 🥰😇
ozkurtzey merveeedemir bende oldum canım 3. Dozum bıontech suan 13 haftalıguz 1 hafta oldu olalı sukur sıkıntı olmadı🤷🏼♀️ Doktorum sureklı ol ol ol deyınce artık gına geldı oldum😂
Tugcevemercimek merveeedemir iyi ki olmuşsun bu arada çünkü çok yaygınlaştı virüs doktorda bana cok söyledi aşı olman lazım diye