Gulsumelif Gamzeates merhaba benimde eritrosit ve lökosit çok yüksek antibiyotik verdi doktor korkmayın idrarda zaten kandan oluşan birşey enfeksiyon hamilelikte kaçınılmaz oluyor
Gulsumelif Gamzeates 😇 bol bol su içmeye çalışın iç çamaşırı ütüleyip giyin biraz faydası oluyor gene bide yoğurt iyi geliyor benim 3. Kutu antibiyotik daha 24 haftadayım
aysenurtc Gamzeates geçmiş olsun bende de olmuştu hamilelikte Enfeksiyona eğilim artıyor o yüzden rutinde doktorlar gebelerde belli aralıklarda idrar ve kan tahlili bakarlar korkulacak bişey değil tedavisi var 😊🌸
Gamzeates aysenurtc evet zaten kendim de enfeksiyona çok yatkınım hamile olmadan önce de hep olurdu hamile olunca biraz panik oluyo insan teşekkür ederim 😇❤️
Gamzeates Gulsumelif evet su içmiyorum hiç bol suya başlayayım o zaman ben teşekkür ederim yoğurt severim onu da yiyim 🙈🙏😇
Acemianne__ Gamzeates yazılmış zaten ama boool bol su ve yoğurt kefir arada limon sık suyuna mesela. Bide doktor ilaç yazarsa kullan korkma geçer 😍
Glcntn Gamzeates bendede çıkmıştı 37 haftalıkken doktorum suyu az içtiğim için kan çıktığını söyledi günde 3 3 buçuk litreye çıkardı sonra düzeldi
Nazemm Glcntn kız bende 39 haftalık hamileyim bende idrarda pıhtı görüyorım, idrar tahlili verdim enfeksiyon yok dedi ama idrarda kan var dedi idrar kültürü istedi siz ne yaptınız
Gamzeates Nazemm cuma günü doktor geliyor canım bakalım göstericem ben de kültür vermiştim onun sonucu cıktı cuma haber ederim
Leyyaall Gamzeates canim doktora gozuktunmu bilmiyorum ama degerin cok yuksek cikmamis yedigin kirmizi renkli bi besin bile kan gibi cikmis olabilir tahlilinde bana doktor boyle soylemisti
Gamzeates Leyyaall cuma günü gözükücem canım bakalım ne dicek ben de korktum da ondan paylaşmıştım teşekkür ederim
Piraye2021 Gamzeates Lökosit enfeksiyon, eritrosit ise kan görülmesi bu da böbrekte taş ve ya kum olduğuna işaret eder, değer artarsa düşürüyor olabilirsiniz. Benim eritrosit 54 su kum döktüm muhtemelen. Bu açıklama doktora ait.
Gamzeates Piraye2021 çok teşekkür ederim cuma günü ne diyecek doktor bakalım karın ağrısından gitmiştim zaten :(
Piraye2021 Gamzeates ben antibiyotik kullanıyorum şimdi, inşallah enfeksiyondan da bundan da kurtuluruz.