Gul-2407 Ben bugün kontrole gittim erkek olduğu kesinleşti 3 farklı doktor erkek dedi artık erkek olduğuna inandım ve kabullendim 🥰
Sevgi02020 gulsumm1 bende özele gittim kız dedi bide bebek asagidaymis bebek zayifmis devlete gittim erkek dedi bebeğin kilosu iyi bebekte aşağıda değilmiş halende devletin dediği gibi gidiyor özele verdiğim paraya yazık sadece ismi var özeln
sanis Sevgi02020 bende özele gidiyordum cnm bakalim olmadi bide devlete gidecem ordaki doktorlar ne dicek
sanis miranbeyinmothersi yanıla biliyorlar cnm dogru diyon hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah canım ♥️
sanis Mihrimah25 biraz zaman geçsin olmadi baska doktorada gözükecem cnm adana seyhandayim cnm derviş bey doktor
DogaCanan sanis Şaka gibi doktorunuz varmış. Aşırı sinir olurdum ya bir de heves edip eşyalar almışsın😡 13+4 de %99 demesi neyin nesi yahu… ilginç🤨
sanis DogaCanan aynen cnm hiç sorma dünden belli kafama taktim kizmi erkekmi simdi diye sasirdim iyice erkekten sonra kiz deyince guvenemedim yinede biraz zaman gecsin baska bir doktorada gözukecem
Sevgi02020 Ruk devlet 12de bana erkek dedi 15 haftada özele gittim kız dedi 20 de devlete gittim erkek dedi renkli ultrasyonda kesin belli oldu
sanis Sevgi02020 Bende şimdi ikilemde kaldım renkli ultrasyonu beklicem kacinci haftanda yaptirdin cnm
Mucizeanne20 Bı oğlum var 6 haftalık hamileyim o kadar kız istiyorum ki tabii ki önce sağlık hayırlı evlat olsun ama gerekirse doğuma iki gün kala kız desin havalara uçarım😄🙏
babygeldi sanis Ohooo sen daha ne ki bütün hamilelik boyunca başka cinsiyet denip doğunca başka cinsiyet çıkan var 😂 çok bişe almamışsın zaten takma yine kullanırsın onları ama bence doktorunu değiştir ve 16.-17. Haftalarında bidaha git emin ol