Derya341986 Kızlar bir haftadır bebeğimin hareketlerini pıt pıt şeklinde hissediyorum. Bugün fazla tatlı yedim şimdi durmadan pıt pıt yapıyodu elimi koydum göbeğime elimle de hissetim bir kez normalmi inanılmaz şaşkınım şuan bebeğimi gelişimi 8 gün önde buarada
deletedmom204 Derya341986 valla o biraz zor pskilojik hissediyosunuz galiba ben trkmeleri yeni hissediyorum tam olarak disardanda mumkun degil hissetmek okadar guclu degilki daha elinle hissedesin yanim
pamuk_anne Derya341986 darısı başımıza inşallah :) hele de elinle hissetmen harika değil mii, off bugünün tadını çıkar not et bi yerlere :)
Edaaaaa Derya341986 bnde 19+5 hftalikkn hsstmistm 20.hftda dsrda gormstm ck guzl bi dygu sglikla kucagna almn dilegyle
parasetamoll Derya341986 bende elimle daha net hissediyordum baskı oluyor ya ondan 19+3 de oldu ama ayakta filan hissetmek zor oluyordu şimdi 22 olduk dışarıdan ufakta olsa belli oluyor
Derya341986 istanbulluanne yaaa ayy çok tuhaf oldum yanaklarım kızardı nasıl bir duyguymuş allah herkeze versin
istanbulluanne deletedmom204 Bende 19+4 te elimle hissettim canm. 18 den sonra gayet normal hissetmek . Simdi 23 haftalgm göbeğimi hoplatiyor 😊
Yenianne34 Bugun 19+3 ve bugun bebeğimi aynı senin gibi resmen elim göbeğimdeyken sanki elime sürtünüyordu çok güzel bi duygu
Tomrisinizi Derya341986 bende 16.haftada hissetmeye basladim benim bebegimde 10 gun ilerde cok muthis bi duygu 🤗
Derya341986 Kızlar gerçekten inanılma bişey ya anlatılmaz gerçekten haftalardır kanama riski kasılma falan derken okdr güzel bişey yaşamış oldumki bugn allahım herkeze nasip etsin şuanda da minik minik pıt pıt ediyo