Duyguynrky Kızlar birşey merak ediyorum. Ben bugün biraz yoruldum eve gelince de biraz strese girdim filan hareketlerime dikkat edemedim. Normalde de şeffaf akıntım oluyordu su gibi ama hiç azalma olmadı suyumda. Şimdi yine oldu ve bebişin tekmelerini rahim kısmında hissediyorum (34+2 yiz) ayaklarımı diktim ama merak ettiğim soru şu aslında suyu azalan arkadaşlar bebek hareketlerinde farklılık hissettiler mi? Endişelendim açıkcası 😥
Sedefcann08 Duyguynrky benim.suyum 32 den beri azdi hareketlerini az hissediyordum dikkat canim ihmal etme
Sema166 Duyguynrky Canım benim suyum çok az şuan hastaneden yazıyorum hatta 35+2 yim ama hateketlerini hissediyorum güzel maşallah
Duyguynrky Sedefcann08 suyum en son gittiğimde gayet iyiydi. Bugün hem yoruldum hem de köpeklerimi gezdirirken biraz stres oldum eğildim dikkatsizce o yüzden korktum. Normalde hareketlerini yukarda hissederim ama şimdi aşağıda sabah düzelmezse gideyim
AyaYlmazYldrm Bnim 1 aydir az hareketleri normal guzel ama emin ol gnu gunune uymuyr bigun cok harekeytli bigun tembel kafana takma bana doktor aksam ve sabah dkkat et kipirti olmasa bekleme doktora gt dedi sende oyle yap
Duyguynrky AyaYlmazYldrm sabah çok hareketliydik ama şimdi baya aşağıda hareketli. Yani göbek değilimin altında hareketli sabah yukarı çıkmamış olursa gideyim beklemeyim
AyaYlmazYldrm Duyguynrky canim.benmki dhaa donmedi bi asagida bi yukarda onmi olan hareketli olmasi nerde olursa olsun ama hic hareket etmezse gun boyu bekleme gt
Duyguynrky Kenanizm18 son gittiğimde dönmemişti canım ama son zamanlarda döndüğünü hissediyordum çünkü kaburgamda baskı yok 4-5 gündür
Duyguynrky Dyg34 uzanıyorum zaten şimdi canım yastık filan destekledim dur bakim bekliyorum daha önce de zehirlendiğimde böyle inmişti ama allahtan şimdi haftamız ilerledi yine de korktum 🤷🏼♀️
Kenanizm18 Duyguynrky anladım canım ben 28 haftalık oldum genelde sanki venüs tepesine vuruo gibi hissediyorum ayakları o tarafdamış. Suyun geldigini düsünmedim belki terlemiş olabilirsin. İçini ferah tut saglıkla kavuşun insallah ❤️
Duyguynrky Kenanizm18 amin canım inşallah. Normalde hiç korkan telaş eden biri değilimde daha önce edindiğim kötü tecrübeden dolayı korktum sanırım
Duyguynrky Sema166 canım sanırım yarın gidicem hareketleri çok iyi ama dediğim gibi bir kısmı göbek deliğimde bir kısmı rahimde hareketlerin pozisyon değiştirmiş. Yani iyi mi kötü mü bilmiyorum ama çok erken değil mi? Bebeği hissedebiliyorum ortada