nazlicann0725 Dün sağlık ocağına gittim kalp atışını dınlemeye bebegı bulamadı 5 aylık suan normalde olması gereken yerde degılde kasıklarımda . Kıpırdadıgını hıssedıyprum ama cok asagıda sebebı nedır bılen varmı yada bu durumu yaşayan nasıl düzelir ? Kontrolüme 10 gün var ..
Bsranurr nazlicann0725 benim de aynı şeyleri yaşıyorum 24 haftalığız bebek kasıklarımda hareket ediyor dün karnımdaydı gece asaga indiğini hissettim
Arzuu26 Bazıları bebeği daha aşağıda taşıyor benimde öyle hep asagidaydi , erken doğar diye hep korktum ama şuan 36+2 olduk 😊 Allah’ın izniyle bişey olmaz insAllah hareketlerine dikkat et çok aktif olma sürekli dinlendir kendini 😊
Halime0638 nazlicann0725 ayaklaridir canim bende hep kasığımda hissediyordum o haftada zaten daha tam yukari cikmadi ki gobeginin ortasi ve kasik tarafinda bebek hic kasiklarindan ayrılmıyor zaten bu haftalarında ayakları orda oluyor döndüğü zaman kafası elleri orda oluyor yani normal merak etme 32 olucam yarin bebegim baş aşağı simdi kafasi elleri hep orda bundan öncede senin haftalarinda hep ayaklari kasiklarimdaydi bide sağlık ocağının cihazından dolayi zaten zor buluyorlar bazen tam denk geliyo bazen gelmiyor bende her gitmemde baya bi arıyor bulmak icin