Gamze_yildirim Yeni doğan bebeğe hemen emzik verilmeli mi ben almadım ama ihtiyaç olursa hastanenin karşısından eczane den alırız diyor eşim canlar toplanın
Ege33 Gamze_yildirim ben de ilk bir ay vermedim doktorum da ilk bir ay vermemeye calis dedi. Sonra emzik de tutmadı, benim çocuk da gazlı çıktı, bu aya kadar çektim. Emziği oldum resmen. 6 aylık oldu daha iki gündür bibs tutuyor.
Guney16_Enes21 Gamze_yildirim Doğduğu gün hastanede bile denedik almadı ama göğsümü hemen tuttu. Şuan 32 günlük olduk hala almamaya devam ediyor ağzına sokunca resmen öğürüyor keşke alsa çok kurtarıcı diye düşünüyorum ikinci bebeğim ikiside emzik emmedi çok isterdim en azından bu bari emsin yoksa zamanla bizi emzik niyetine emiyorlar
Hanife_ Gamze_yildirim ben yanıma almıştım doğduğu gibi de tuttu çap çap emiyodu çok kurtarıcı oldu biraz daha büyüyünce resmen ortamlarda sakinleştiriyor çok bağımlısı değildi kendiliğinden de bıraktı
Poyrazin_annesi Dogum yapacagım hastanede ebeye sordum bıberon gereklı degıl ama emzık getır dedı emme refleksı güçlenıyormus ztn anne karnındada parmak emıyolrmış 🥰
Gamze_yildirim Poyrazin_annesi Evet benim bebeğimin hep parmağı agzindaydi 2 defa ayrıntılı ultrasona gittim ikisinde de parmağı ağzında küçükken bende çok parmağımı emermisim zaten çocuğum da ben gibi işte 😂