Poyrazin_annesi Prensesannesiii03 eşinize cekmış olabılır mesela bn hc yemek yemıyrm iştahım yok ama bebegım 2 hafta önden gıdıyomus dıyet yapıyrm ama yıne aynı yani
Prensesannesiii03 Poyrazin_annesi bende eşime çektiğini düşünüyorum ne güzel şanslısınız ne diyeti yapıyorsunuz gebelik şekeri falanmı cıktı ?
Tuba_K96 Prensesannesiii03 suan soktayim doktor çok çok abartmis 25 haftalik geneyken bebeğim 720 gr 1 hftada ondeydi üstelik 28 29 haftalrda Bebek 1 200 gr olur zaten asla moralinizi bozmayin çok abartmis.
Prensesannesiii03 Tuba_K96 canm yorumlarınız moralimi düzeltti saoğlun doktorumu değiştiricem inşallah
Poyrazin_annesi Prensesannesiii03 şeker yukleesı yaptrdm ve sekerım cıktı. Evde kendım ölcuyrm sekerım normal cıkıyr. Ama dıyete devam edıyrm yıne
Dilankaraman Prensesannesiii03 hayır ya olur mu öyle şey bız 28 haftada 1150 grdik gayet normaldi haftasiada uyumluydu biz eşimle çok yapılı insanlar değiliz çok iri bir bebekte bekliyoruz şuan 33 haftayim 2100 gr haftasıyla aynı gidiyor sen doktorunu değiştir bence canım
Prensesannesiii03 Dilankaraman değiştircem canm iki hafta sonra tekrar gidicem kontrole başka bir doktora inşallah güzel şeyler söylerler 🙏🏻
Canselyaren Prensesannesiii03 değiş bncede kuzum bnim bile 26 haftanın sonunda gittim 900 grmdi ve normal demişti şimdi 29 oluyorum yarın tam doktor günüm bklm kaç olmus
Prensesannesiii03 Canselyaren öğrenince buraya yazarmsnız benmde 26. Haftada 830 gramdı sanırım tam hatrlmyrm ama
Ceyda1- Prensesannesiii03 Canım bence doktordan doktora değişiyor 😏 bende 28. Haftamda 1.170 gr geldi. Gelişimi çok güzel ve normal dedi. Ben son ayda daha önemli olduğunu düşünüyorum bunlar çok ufak tefek şeyler düzelir inşallah daha zamanımız var. Canımızı sıkmadan güzel beslenelim.. Gerisi rabbimden 🌸
yerimseniben34 Poyrazin_annesi nasıl ölçuyorsunuz acaba benimde tokluk şekerim yüksek çıktı dahiliyeye gideceğim sizin değeriniz kaçtı acaba ?
Minikkuzular Prensesannesiii03 ben de 1 saat oldu geleli doktordan 29+4 günlük 1500 gram doktorum çok iyi kilosunun boyunda uzun olduğunu söyledi halbuki benim iki gençliğimde oğlum 30 haftada 2 kilo 200 gram kızımda 2 kiloydu şimdi ki gebekiginde az gibi geldi ama için rahat çünkü sağlığı yerinde cok şükür
Prensesannesiii03 Minikkuzular ne güzel mutlu dönmüşsünüz doktordan bende iki hafta sonra tekrar gidicem inş güzel şeyler söylerler banada 🙏🏻
Canselyaren Prensesannesiii03 Normal cnm normal 26 de en düşük 750 olması lazım dedi doktorum takılma inanki yemin ederim bnim yediğimi kim yese şimdi 5 kilo doğurmuştu ama olmuyir yni genetik
Minikkuzular Prensesannesiii03 inşallah canım benim kilosu önemli değil sağlıklı olması önemli tabiki kilo düşüklüğü başka rahatsızlıktan kaynaklanmadiktan sonra içini ferah tut protein ağırlıklı beslen 30 dan sonra zaten hafta da 250 gram alıyormuş bebisler
Sulesaglam Prensesannesiii03 daha 28 haftada son ve 1 küsürlü kilo bence normal illa kilolu bebek olcak diye bişey yok önemli olan sağlıklı olması ben 37+0 da 2780 doğum yaptım ve 2400 kadarda indi bebeğimin kilosu ama gayette sağlıklıydi kilolara pek takılmayın sağlıklı olsun yeter kaşar peynirde bebeğe kilo aldıran en iyi şey 😘
Prensesannesiii03 Sulesaglam sağol canm tavsiyen için insan yinede kafasına takıyor kaşar peyniri daha çok tüketicem bundan sonra 🌸
Sulesaglam Prensesannesiii03 Rica ederim ilk gebeliğinse biraz daha takiliyo insan benim şuan ikinci gebeliğim 9+3deyim kısımdaki gibi değilim daha rahatım 😁
Asiyyee Bsnim bebeğimde kucuk diyor 31 hafta 1400 gram doktor küçük dedi cok moralim bozuluyor boyke diyince dikkat ediyorum muz sut ceviz hergun tüketmeye çalışıyorum ama doktorkarda biraz rahatlatması kazim degil mi her bebgin kilosu ayni olamaz ki
Prensesannesiii03 Asiyyee evet size katılıyorum beni doktor dün delirtti sağolsun insan biraz olsun olumlu konuşur birde benim göbeğim çok küçğk hiç hamile gibi değil biraZda bu yüzden endişe ettim ben
Usenmezz99 Prensesannesiii03 kıymalı ıspanak yemeği yap onu bi güzel yoğurtla ye bol bol kuru meyve ve çerez ye ceviz fındık vs yeşil yapraklı sebzeler bol bol tüket tavuklu beyaz lahana yemeği yap ye