EsengulC Annekuzusu_0 Sadece cips yiyorum abur cubur olarak o da hafta bi paket belki sadesini tercih ediyorum en axından katkı maddesi olmuyor diye arada kaçamaklar olur bence
Merveee__1990 Annekuzusu_0 canım istiyor ama mide yanması yapıyor sadece meyve yiyebiliyorum gerçi son zamanlarda mandalin yiyemiyorum oda mide yanması yapıyor sadece elma muz armut bunları yiyebiliyorum😑😑
charlottececi Annekuzusu_0 ben yiyorum valla cikolata haftada 4 gun. Cips 10 gunde 1. Kola da arada esiminkinden 1-2 yudum 😂
[silindi] Annekuzusu_0 ayda yılda bir bardak ama canım aşırı istiyor, cipste aynı şekilde ayda yılda 3-5tane, doktorum canın ne isterse az olmak kaydıyla yiyebilirsin demişti, bunu da kolaya bahane olarak sunuyorum 😂😂😂
Minimey09 Annekuzusu_0 hee tamam öyleyse bir an çok şaşırmıştım yanlış anlamışım😂😂 abartmadan yiyelim bence kızlar herşeyin fazlası zarar
kcnr Annekuzusu_0 9 aydır bir pketi tek başıma yediğim hiç olmadı bir iki tane en çok istediğim şey gazoz içmek kana kana onun dışında çikolata yiyorum
vgc İlk 3 ay tatlıdan tiksinmiştim şimdi 15.haftadayım dün aşırı çikolatalı cheesecake yedim Allah affetsin. Cips falan da yiyorum arada.
Ozlemdiril Annekuzusu_0 kolayı arada tüketirim ayda 1,2 defa cips hiç yemem ki normalde yorgurtlu sos hazırlar hep yerdim çok saglıklız beslenmeyim diye bıraktm çikolata arada yiyorum oda ayda 1,2 defa baska yok sık yemedigin sürece sorun olmaz bence dikkat et yine
Annekuzusu_0 Ozlemdiril kuzum ben başından beri haftada bi cips yiyorum🤣çikolata ne zaman bulursam o zaman kola içmem ama
Ozlemdiril Annekuzusu_0 senin vicdanın rahatsa zaten istedigini ye ☺️ Ben bu sekılde rahatım ayda bir iki defa kola dememde bir pket cipse es deger olmuyor cunki yarım bardak ya içerim ya içmem aram hiç biriyle olmaz oglumda hiç tüketmedim ama kızmda en saglıksız kokoreçdir mesela deli gibi canım istiyor 2 defa yedim insan nefsine hakim olamıyor malesef 😊
hamilelikyolculugum Annekuzusu_0 13. Haftadan beri bulantılarımın geçmesiyle ben de aşırı düşkün oldum bu yiyeceklere. Olabildiğince yemiyorum ama haftada 3-4 kaçamak yapıyorum maalesef. Hemen kilo olarak geri döndü ama bana bunlar 🙈