zeynnn5441 Annekuzusu_0 Kola içmiyorum desem yeridir ayda 1 kez falan belki. Oysa kola bagimlisiydim hamile olmadan önce 😀 ama şuanda arada çikolata yiyorum🙏
ozgese-s 31.haftadayım 22.hafta da bi tatlı krizi başladı daha da durduramıyorum hergün yiyorum çikolata tatlı 😂😂
Minimey09 Kola içmiyorum ama cips çikolataya dayanamıyorum normalde çok yemezdim aslında ama hamilelikte çok canım istiyor yiyorum bir sıkıntı olmadı çevremde yiyenlerde çok var onlarda da olmadı hatta canın ister ve yemezsen sıkıntı olur diyenler var 🤷🏻♀️
Annekuzusu_0 Minimey09 tabi oda sorun oluyo canım bebekte lekesi kalıyo bende başından beri yiyorum valla cips çikolata
ressamistanne Annekuzusu_0 ben tatlı yemesem de olur ama cipse dayanamıyorum ya. Bide sanki bebiş cips seviyr gibi daha çok kıpırdanıyor 🤭
Minimey09 Annekuzusu_0 kola içince mi leke kalıyor hiç duymamıştım bunu ben kafein var diye içmiyordum sadece
Minimey09 Annekuzusu_0 hee tamam öyleyse bir an çok şaşırmıştım yanlış anlamışım😂😂 abartmadan yiyelim bence kızlar herşeyin fazlası zarar
Annekuzusu_0 Gonul_1 seninki gene az kız ben haftada bi yiyorum mutlaka bugün popkek yedim az cips yedim🤣