Sedefcann08 Oyy kizlar oy vallha 3 gündür harika giden sancim kesildi sanki dersiniz hamile deilim sancim gelsin diye ugrasiyim tabiki saglikla.sihatle zamninda gelsin ama bayram öncesi gelsin ki doktorum gitcek ben ne yapayım şimdi bise deyinda😀😀
Eda16 Sedefcann08 40+0 oldum bugün hala bekliyorum bayram geldi bebiş gelmedi bende artık bebeğime kavuşup bayrama kadar biraz da olsa toparlanmak istiyorum :(
Imraninannesi Sedefcann08 ben de 39+2 olacak yarın insaAllah. Geçen haftaki kadar sancim yok açıkçası bazen unutuyorum hamile oldugumu karnima elliyorum😂😂 gelse de hayrla artik😍
Elfbykl Sedefcann08 aynı durum bende de 39 um hala belirti yok bir hafta zamanım var doktor izne çıkacak düşünmek ne zaman diye yoruyor insani
Bilgee Bende 34 haftalığım bayramda 36 oluyorum inşallah bişey olmaz doktorum burda yok Benim de çok korkuyorummmm
Sedefcann08 Imraninannesi ah ayni o moddayim bende hamile.deilim sanki bi tek ayaga kalkimca bacak aram fena agriyo uzaninca bise yok
Sedefcann08 Elfbykl aynen müzik dinliyorim.gevsiyim.diye simdi ufak belden bir agrim var ama hele bakalim.