Ahmetkaran Merhaba kızlar siz bebeginiz için ne almıştınız deterjan tavsiye verebilirmisiniz temiz içerikli bişey istiyotum ama kararsız kaldım
Cnrmom Ahmetkaran toz deterjan önermem sıvı deterjan en iyisi ben ilk bebeğimde unı baby yeni doğan serisi ni kullandım deterjanınında da yumuşatıcısındada. Şimdi 2. Bebeğimede uni baby alacağım 🌸😘
rengarenkduduv Ahmetkaran Dalan markasının zeytinyağlı granül sabununu aldım. Yıkama yaparken 30 derecede 900 devirde yumuşatıcı kullanmadan yıkadım ve hiçbir bozulma olmadan çıktı. Ben bebek kıyafetlerinde deterjan kokusu olsun istemiyorum o yüzden kuruyup ütülendikten sonra kokusuz ama yumuşacık oldular.
Ahmetkaran Bende sivone U Green Clean Baby ve minoris arasında kaldım ama uni bayb alan da çok bilemedim
Cnrmom İçeriği temiz benim oğlum 2,5 yaşında şuan hala kullanıyorum ve bebekken ve şu yaşına kadar hiçbir alerji vs yapmadı. Mühendisinoğlu diye biri var instangram da ordan takip ederek alıyorum neyin içinde ne var ne yok söylüyor 🤗
maviananas Cnrmom Ahmetkaran bende mühendisinoglu hesabını takip ediyorum ama uni baby hakkında olumlu bir yazısına rastlamadım
Ahmetkaran Evet bende takip ediyorum egemen beyi ama son zamanlar da yapmıyor artık ürün içerik paylaşımı o yüzden emin olamadım eskilere bakıp öyle alayım bende ozmn