Simge34 Der ama daha adet olmadim abla 2 gun sonra tekrardan kan vericem 2 gun sonra adetime 2 gun kalmis oluyor insallah yukselir ya cok tedirginim korkuyorum
Simge34 badeninannesiii insallah abla tekndikegim degerim 2 gun sonra yikselmis olsun isidyorum saglikli sekilee
vuslatim34 Hzlkaya kimse kimseyi heveslendirmiyor. Doktor bile hamilesin demiş . Siz burda çok kesin bir dille hamile olmadığını kastetmişsiniz. Sizin doktorunuz öyle dedi diye bütün doktorlar aynı şeyi demiyor. Sizinkide hayırlı olsun selametle.
Simge34 vuslatim34 ablacim simdi benim adetime 4 gun var ama bn persembe gunu kan vermeye gidicem tekrardan acildeki dokdor 2 gun art arda ver kontrol et artisi demisdi persembe gunu kan verirsen adete son 2 gun kalmis oluyor kaniminpersembe gunu vermeliyim dimi ben
Dadas vuslatim34 amin canım inşallah ❤️ darısı senin başına sakin pes etmeee 🤲🥰 Allah yar ve yardımcınız olsun ❤️🤲
Meryemcan12 @badeninannesiii inşallah abla şimdi gidicem doktora inşallah ilaç bişey verir korkuyorum kötü bişey duymaktan bı kere 8haftaliken içimde öldü kürtaj oldum bidaha aynı şeyleri yaşicam diye çok korkuyorum
Simge34 melekimserra abla dusuk degerle bazi kisiker adet olmuss demin bur sayfada gordum 12.8 le 2 gun sonra adet olmus bnmde adetime 4 gun var boyle bir durum yasarmiyom
melekimserra Simge34 canım gittikçe düşerse adet olursun inşallah iki katına çıkar sağlıcakla gelir bebeğin kötü düşünme