Nurss34 Kızlar yumurtam çatlamış . Acaba döllenme ihtimali ne merak ediyorum her çatlayan döllenir mi ?
Sssna Nurss34 çatlamış yumurta ,sağlıklı anne baba olsa bile her ay hamile kalma şansı %20-25 arası canım. Diğer türlü olsa korunmayan herkes anında hamile kalırdı
Anne88 Nurss34 canım her yumurta dollenmiyor malesef sağlıklı sperms se biri de dollense yetiyor zaten benim üç yumurta gelişmişti catlamisti da döllenmek üzere dedi döllenmedi adet oldum iki ay önce
Elfs Nurss34 onu allah bilir kimse bilemez ki panik yapmayın olması gereken zamanda olur kendinize zaman tanıyın.
annesinin_beybisi Nurss34 döllenmez . benim yumurtlama catlama vardı ama döllenme hiç olmuyordu o yüzden de senelerce gebe kalamadim
Ozgeyuce46 @annesinin_beybisi söylemek istiyorum öğle arası yattım 30 dk sonra yumurtlama çatlama oluyor tak tak sesi gibi uyandim hafif ağrı geçiyor felan bu çatlama mı
annesinin_beybisi Ozgeyuce46 tak tak sesi mi öyle bir ses olmaz canım yumurtlama catlamada. ama bel ağrısı karın ağrısı beyaz akıntı olur yumurtlamadan 3 gün önce de renksiz akıntı olur