symatk Kızlar 8. Haftaya girdim karın şişliği bazen de kabızlık yaşıyorum sanki rahmimede Şişlik vuruyor gibi hissediyorum normal midir yaa🙄 şişkinlik kabızlık bebeğe bi zarar vermez demi
_Lavinya symatk yok yok ben ilk zamanlar kocaman bir karınla gezdim şişkinlikten 🤭 kabızlık zaten normal bu dönemde.
Gamzeates symatk burda Bi post açmıştım karnım çıktı erkenden diye herkes gaz demişti halbuki ikinci hamileliğim bu arada gerçekten de gazmış 😂 karnım hafif çıkık kabızlık bende de var ılık su yada etsiz acılı çiğköfte yiyorum 😂😂 çare onlar da
kardelenakyoll Hiç bişey olmaz 11 haftalığım bi yudum su içsem çatlıcak gibi oluyorum kabızlık zaten aldı başını gidiyo. Hiç bişeyde fayda etmiyo🤷🏼♀️
_Lavinya kardelenakyoll Süt içiyor musunuz acaba . Ben normalde çok su içen biri değilim ama bu problemi çok çektiğim söylenmez. Ama süt bu konuda çok işe yarıyor 🤭 onu söyleyim
Azra_Mom symatk 17+6 o haftalardan beri kabızlık var çünkü hamileliğin belirtilerinden biri zaten bu bir sıkıntı olmuyor normal bir durum