ozlemoktaysoyer Nst için rutin kontrole geldim ama sancım çok fazla çıktı aşırı bi sancı hissetmiyorum suyum gelmedi bebeği kontrol etti ama çıkmaz dedi yinede normali deneyelim önce dedi doktor yoksa sezaryen olacak bugün. Hiç hazır değilim 37. Haftamdayım
N-h-e123 ozlemoktaysoyer olur gider siz önce Allah’a sonra kendinize ve bebeğinize inanın. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın annesi ❤️🌺
Aylin_16 ozlemoktaysoyer açılman yok suyun yok kanaman yok ne daha 37. Hafta neden doğum kendi başlamadan başlatmaya çalışıyorlar anlamadım orasını sancı da hissetmiyorsun ne gerek vardı
Teusa Aylin_16 ben geçen hafta gittiğimde de benzeri oldu. Sandım ki orda doğuracam. Nst de sancı vardı sadece. Bı de yumuşama. Bugün de gittik 36+4 de 1 cm açılma ile evde dinlen bekle dedi doktor
Eri9999 Canım haftası erken degil zaten doktorun da ona güvenerek doguma alalım demiş 37 haftalık bebek miadını doldurmuş bir bebek oluyor sakin ol Allah yardımcın olsun saglıkla sıhatle dogsun bebegin ❤️şuan ki kilosu boyu ne kadar
Aylin_16 Teusa niye doğurcak sandın sancı hissetmiyormuşsun ben bişey anlamadım bu işten planlı sezeryansa anlarım ama siz normal istiyorsunuz sanırım ozaman bekleyin 40 haftasına kadar yolu var sonuçta normal süreç budur açılmanı sancını suyunu beklersin yani acele etmeyin normal doğum olcaksa
Aylin_16 Teusa tuhaf ya neden diye sormuyormusunuz doktora ben normal yapıcam açılmam yoksa eve gitmek istiyorum deyin herşeyi doktordan beklemeyin bence şimdi size suni verir sonra da açılman olmadı deyip sezeryana alıcak yani mantiken açılma olmaz çok erken daha
Teusa Aylin_16 yalnız ben soru sahibi değilim :D doktor beni eve gönderdi zaten sezeryan konusu geçmedi. Sadece panikledik
Aylin_16 Teusa iyi bari hakkınızda hayırlısı olsun isime bakmamışım kusra bakmayın postu açan arkadas cevapladı sandım 😅
Eri9999 ozlemoktaysoyer hayırlı olsun saglıkla sıhatle büyüt inş cnm sevindim bi sorun olmamasına 37+ kaç günlüktün dogum oldugun da cnm