Helinkeskin SerraveAnnesii ismi çok güzel sağlıkla gelsin canım sera olsa daha kibar olur ama sizin tercihiniz tabiki 🤗
bluees1207 Ben 10+4 deyim dün kontrolümüz vardı doktorumuz bu haftada cinsiyet söylenmez ama direk gösterdi bu kız dedi tabi değişir mi bilemiyoruz 😊😍
Ummu88 NazAkyol06 13+3 deyken ögrendik iki oglumuz olacak inşallah 💙💙 suan 19 haftadayiz egerki cinsiyetlerde bir değişiklik olmazsa isimler Hüseyin Efe ve Hasan Ege düşünüyoruz
eymenela-moms NazAkyol06 bir oğlum var ismi EYMEN dün 14+5 de öğrendim bir de kızımız olacak onu da heo bir kızım olursa adını Ela koyacağım derdim Ela olacak inşallah 🙏
eymeninannesi123 eymenela-moms ayy bende ela koyucam yada duru ikisi arasında kaldım benim oğlumun adı da Eymen🥰
hilalsahin35 Poyrazinannesi003 😀😀 Aynen adaş olcaklar eşim çok begeniyor poyraz ismini birazda haylaz olsun istiyor 😂😂 poyraz ismi de biraz hırçın geliyor ona
Ebyu NazAkyol06 Haftada yüzde 95 kız dediler. 2 hafta sonra Erkek oldu 😅 güvenemiyorum artık. Erkek olursa Gökmen kız olursa Hilal dedik. 4 yaşında bir Egemenim var 🥰
Ozdelif41 Ebyu aaa çok şaşırdım 20.haftada doktorun yanılmasına o zaman her an her şey olabilir bizim de ☺
gzde355 Ebyu aynı şeyi bende yaşadım ilk 12se erkek dediler sonra 14te kız sonra 18de yine erkek dediler ben bilemedim hangisi doğru 😁😁 bir oğlum var 2ci ne olacak merakla bekliyoruz
Sazi9718 Ebyu yaa benim de bir oğlum var 16+4 günlük hamileyim 12. Haftada kız gibi dedi dün sırtı dönük ama yüzde doksan erkek dedi haftaya tekrar balcan bakalım biz kıza hazırlamıştık kendimizi çok şaşırdık 😊
Ozdelif41 18 haftalık benimki de kızımız olucak inşallah, Özde düşünüyoruz biz de leyla, miray, beren de düşündük sanırım Özde olucak💜
Benherseydenoncebiranneyim Ozlem123467 aynı haftadayız aynı durumdayız 😄 zaman geçmiyor gibi sanki dimi
Ebyu Ozdelif41 Ozdelif41 O haftada bende yanılmaz sandım başladım alışverişe 🤦🏼♀️ Erkek dendiğinde saf saf güldüm kaldım öyle 😅 30 haftaya kdr alışverişe stop dedim artık.
Ozdelif41 Ebyu yaa inanamıyor insan gerçekten 😅ben 16.haftada öğrendim bi dahaki kontrolüm 20.hafta yani erkek derse şok olurum 😅en iyisi ben de sizin gibi 30 a kadar alışveriş yapmıyım 🙈