Tugcetaluuu33 Ozlem123467 yerleşme lekesi herkeste olmuyor diye biliyorum ,Ben bebeğimi 4 haftalıkken öğrendim 8.haftaya kadar lekem devam etti. İlk anneliğim korkuyodum o yüzden ya bişey olursa diye 2 kutu düşük önleyici kullandım. Bebeğiniz sağlıkla gelsin 🙏🏻
Ceylan0-1 Merhaba bizde 27 haftaligiz kızım olucak inşallah🤲🏻🤲🏻. Ayla ismini düşünüyoruz ama yanına ek bir isim daha istiyoruz bulamadık bir türlü 😊 Fikirlerinizi bekliyorum 🌼🌼
Yagmur666 Allah Hepimize Hayırlısıyla Sağlıkla Kucağımıza Alacağı günü nasip etsin🤲 her geçen gün ona dahada yaklaştığım için içim içime sığmıyor 🥰
eymeninannesi123 seda_94 benimde öyle oldu iyice alıştım kizima inşallah değişmez devlete gttim kız dedi inanamadim özele gittim oda kız dedi
Zehrakaramanoglu6554 Sibermucize öğrendim evet hatta doktoruma emin misiniz erken değil mi dedim kaç defa baktım bariz belli dedi bana giderseniz belli olur bence 😍
B-Y94 Yavrucumm ayy inşallah ki mutlaka buradan birbirmize yazalım herşey aynı maşaALLAH 😂 Bende normal düşünüyorum ama korkmaya başladım azıcık izledim ee çevreden de duyuyor zor ama en rahatı biraz korktum bide şimdi biraz zaman da daralmaya başlıyor ya kuzum eee yolu biz yarıladık artık