zzeynepyldrm NazAkyol06 NazAkyol06 Henüz 5 haftalığız cinsiyet belli değil fakat kız olursa “Bade Lina “ erkek olursa “Ayaz Efe “ düşünüyoruz🥰
Bsr-12 Fatma5837 bnimde gostermedi ayni haftadayiz ilkinde erkek ddi bu hafta kiza bnziyor ddi net bisey yok 11.hafta ogrenen var ya
nazlicannn NazAkyol06 16+5 deyiz iki hafta oldu bizimde öğreneli oğlumuz olucak İnşallah 😇 Adınıda Edis koymayı düşünüyoruz 👶
Minnakkurabiyeveannesi27 NazAkyol06 Erkek olacak inşallah ismi 💙Ali Asaf 💙olacak Paşa’nın Dedesinin adı evimizin tadı olacak inşallah 🥰
BusrAras- NazAkyol06 kızım var 4 yasına girecek ismi Defne Asel 22 haftalık hamileyim oğlum olacak nasipse ismi Tuna🌸
Tazeanneee23 Konuyla çok alakası yok ama 16+4 deyim sürekli başımın döndüğünü hissediyorum sebebi nedir bana cuma randevum var doktora gidince soracam ama öncesinde burda da bı sorayım dedim
NazAkyol06 Edahoso bana da önce erkek tahmininde bulunmuştu 😌 Kendimi sesin gibi değişmez diye şartlandırmıştım. Ama kız oldugunu öğrendik bu hafta 🥰 Çok şaşırdım hiç beklemiyordum çokta sevindimm☺️Bence sende kendini herşeye hazırla ❤️
Tugce_kusun NazAkyol06 bizimki daha yeni öğrenmedik ama kız olursa masal erkek olursa poyraz düşünüyoruz🥰
Yavrucumm B-Y94 belki doğumlarımız da aynı olur ben şuan normal dusunuyorum inşallah sim zamanlara doğru kararım degismez😄🙈
B-Y94 Yavrucumm ayy inşallah ki mutlaka buradan birbirmize yazalım herşey aynı maşaALLAH 😂 Bende normal düşünüyorum ama korkmaya başladım azıcık izledim ee çevreden de duyuyor zor ama en rahatı biraz korktum bide şimdi biraz zaman da daralmaya başlıyor ya kuzum eee yolu biz yarıladık artık