Esrayil NazAkyol06 bizim cinsiyetimiz belli degil henuz… 🤲 ama kiz olurda ben Lina hafsa takacagim🌸 erkek olursa esim Servan takacakmis rabbim hayirlisi nasip etsin❤️
Ezgitombak NazAkyol06 merhaba birşey sormak istiyorum 🥰 devlet hastenesine mi gidiyorsunuz ? Duyduğuma göre cinsiyeti söylemiyorlarmış ve ultrason kağıdı da vermiyorlarmış. Özel yapıyormuş sanırım bunları. Birde size sormak istedim 😊
Zeynosunannesii Ezgitombak ben bi kere şehir Hastanesi’ne gittim devlete evet ultrasyon kağıdı verdi bana ama ekranda sen goremiyosun bebeği 13 haftaliktim cinsiyeti de söyledi erkek demisti ama ki yanlış söylemiş sanırım geçen gittiğimde özelde kız gibi dediler artık hangisi doğru bilemiyorum 😁
Smyeclk Ben daha 7 haftalığım şimdiden merak ediyorum Ama İnşallah sağlıklı sıhhatli gelir dünyamıza erkek olursa özgür kız olursa Öykü, Miray yada Leyla
Dilhunizade Brasvg Benim oglumun adi da kerem ve doktorum kerem aza ismini onermisti de takmamistim taksaymisim da pek bir uyarmis diyorum bazen :)) Kerem Ali de olabilir ..
betul2145 15 haftallıken gittim kıza benziyor dedi yarın 16 oluyorum kontrole gidecem kız olursa Allahın izniyle lina bırakacak ilk kızımın ismide alin ❤