yigitegenin_annesi1 Bebiscann bende öyle alişmiştim☹️kocam saolsn bebde sadece yiğit dicem aras alişkın değilim
Bebiscann yigitegenin_annesi1 yok gı yiğit aras da güzel valla sadece öyle alıştık yoksa çok güzel bir isim 😍
Kbra240 yigitegenin_annesi1 kız öyle deme millet dogurayim hemen diye yakınıyor 🤣 daha değiştirir o uyku düzenini 🥰
Yagmurdgdgn13 yigitegenin_annesi1 ellerini güzelce yıka serçe parmağınla bebegın damağını oksa uyanır emer. Uzun süre emmez ise kan şekeri düşer.
Buket_dadas yigitegenin_annesi1 kuzum hayırlı olsun tebrik ederim darı başıma bacım benim senin rujuna kurban olurum kız cok özledim seni vallah sensiz uygulamaya bile girmek istemiyorum nasıl oldun iyimisin minik paşamız nasıl alıştınmı🥺🥺🥺🥰
yigitegenin_annesi1 Buket_dadas yaa yerim seni 🥺🥺😂😂rujunu sevdiğim he Bebiş iyi bende iyim günden güne iyi oluyorum 💋💘💘darısı başına inşlaj tek sancıda💜
Buket_dadas yigitegenin_annesi1 insallah kuzum vallah cok merak etim cok dua etim kurban olurum nolur dikat et kendine sıcak tut kendinle bebişi rabim yar ve yardımcın olsun taze annemiz🥺🥺🥺🙈🥰
yigitegenin_annesi1 Buket_dadas 💋💕💚💕💚💕💚canımsn allajnyardımcın olsn inşlahh bebeye söyle teyzelerini çok bekletmesşn
Busra_Yildiz nevarneyokk ay ben 13 gündür kendimde miyiiimmm 😵💫 Teyzesi totosunu yesiiinnn inşallah güzel bir doğum olmuştur canım benim nasılsın şimdi iyi misin ?