yigitegenin_annesi1 Geceleri nöbel tutuyır zırt pırt ağliyor ama gündüzleri bıraksan hep uyur zorla emiyor kaç saat oldı uyandırmaya çalişiyroum uyanmıyor emzriemşyrıum napmalıyım lütfen yardıövı olun ayakqlırnı gıdıklıyırum uyanması için uyanmıyor 😖
iremss yigitegenin_annesi1 altını açın, gıdıklayın, ev çok sıcaksa onu kontrol edin kontrolsz sıcakta uyutabilr, mecbr bi şekilde uyanıp emcek ❤️❤️
Kbrayankkk2 yigitegenin_annesi1 Benimkide öyleydi gündüz uyurdu gece uyumazdi uyurdu sabahin korunde kalkardı zorla uyuturdum ben uyurdum o uyumazdi sonea sonra buyudukce duzene girdi
nevarneyokk yigitegenin_annesi1 Aynı durumdayız sürekli uyumak istiyor. İki saatte bir zor bela uyandırıp 10 dakika emziriyorum . Burnunu sık , topuklarına vur , donunu çıkar eldivenlerini falan ben öyle yapıyorum direnelim ceroş 🥺
yigitegenin_annesi1 nevarneyokk 😩🥺🥺🥺dayanamıyommm immet abi çeneni altını gıdıklqyınca ağzını açıyor göğüs ucu kremi dışında ne kullanıyrodun göğüs ucum yara olmadı ama çok acıyor
Drydgs yigitegenin_annesi1 altını aciyorum ben canım ıslak mendille siliyorum kremliyorum uyanıyor sonra hop hemen meme verme
Bebiscann yigitegenin_annesi1 kuzum yaa bu yiğit ege abi doğar doğmaz ananı ağlatıyor anlaşılan 😍😍🤣🤣🤣 günün bi bölümünde uyuyan bebek diğer bölümünde uyumaz kuzum, 2 saatte bir zorla emzirmeye çalış ki sarılık olmasın, yüzünü hafif ıslat en etkili çözüm bu uyandirmak için 🤣🤣
Merve_0109 yigitegenin_annesi1 Benim kızımda öyle ama tek fark ağlamıyor geceleri ama uyumuyorda sürekli emmek istiyor beni yada mızmızlanıyor 🥱🥱🥱
yigitegenin_annesi1 Bebiscann gız bişey sorcqm dikişlerim var lavanoya gitmeye korkuyroum çözüm varmı korkudsn biiey yiyemiyroum kabz vs olmuyım diye
Bebiscann yigitegenin_annesi1 kuzum valla ben hep sezeryan oldum alttan dikişle ilgili bilgim yok, ama işedikçe daha çabuk iyileşiyor onu duymuştum, çiş mikropları öldürüyor 🤣🤣🤣🙈🙈
Bebiscann yigitegenin_annesi1 bol su iç antibiyotik ve ağrı kesici ilaçlarını düzenli kullan bı kaç güne düzelir inşallah kuzum, böyle bı kaç gün ağrı yapar