Aynur35 annesininkuzudu-1 belirtilerle cinsiyet belli olmaz eskiden denmiş ama tutmuyor hiç herkeste farklı oluyor :)
senanurdizdar annesininkuzudu-1 oğlumda 7 ay kustum , şuan kızıma hamileyim bunda da aynıyım sadece tiksindiğim şeyler farklı 😂 ama kızıma hamileliğimde orman toprak çimen aşeriyorum kokusunu temiz hava deliriyorum ormana gitmek için 😂
MerveeD annesininkuzudu-1 kızım olacak hıc tatlı yemedım hep limonuntuza bandırıp yedım ve cok mıdem bulandı 14 haftaya kadar mide bulantısı cektım sadece 2 kere kustum
deletedmom87894 annesininkuzudu-1 oğlum olacak 21 haftalığız şuana kadar hiç midem bulanmadı ağrım sıZımda olmadı deli gibi tatlı istiyorum😂
aysnrsvs annesininkuzudu-1 kız erkek diye belirti yok kızımda aşırı midem bulanirdi yer kusardim 4 aylık olduğunda geçmişti şuan neredeyse 5 aylık erkek bebeğe hamileyim kusmam çok az ama bulantı halı hala devam ediyor bulantı ilacına rağmen ve aşırı derecede kalcam ağrıyor
Cnnyldz Oğlum olacak 6.haftadan 15 haftaya kadar kustum Kalça agrım çok fazla var ve göğüs uclarım karardı sağ göğsüm sol göğsüme göre daha büyüdü