Melekttturan Bu haftada karın ve vajina kasılmalarım başladı kızlar. Aranızda bunu yaşayan var mı? Normal mi aydınlatırsanız çok sevinirim..
KezibanUan Melekttturan bebeğin doğum pozisyonuna geçmiştir canım panik yapma çok normal bendede oldu doktor doğum pozisyonunda o yüzden oluyo dedi ultrasonla bakıp
bollysena Melekttturan bugun tam 29 haftaligiz ve nefes darligim sanci girdi birden yukarıya dogru kasıldım kaldim nefeste alamadim sicak basmaya basladi ve saga sola donerken de cok sanci giriyor
Baharun2 Melekttturan cnm ben de 28+5 ama benim 24 de başladı magnezyum u düzensiz içtiğimden.Şimdi düzenli içiyorum ama bu arada vajina sızlaması fln başladı.Doktor bünyem zayıf oldugundan erken doğum riskim olabiliceğini söylemişti galiba ondan
Melekttturan Doğuma hazırlık kasılmaları deniyor tecrübeli bayanlar ama ilk olunca ister istemez endişeleniyor insan ☺️
deletedmom507 Melekttturan kasılma ve baskı var sık sık idrara çıkıyorum bebek doğum pozisyonu almış ondan
Hannah Melekttturan benim henüz o bölgede başlamadı ama sırt ağrılarım var birkaç gündür bilmiyorum bu normal mi 🤷♀️
Duygusd Bende 29+3 deyim arada pozisyonundan dolayı kaşık bölgem sertleşiyor sonra geçiyor ben pozisyona bağlıyorum