donmezzderya Kızlar sizin nasıl uykularınız benim bugün baya kötü geçti gecem dön Allah dön ve organlara başlı yaptığı için çok şiddetli karın ağrısı oldu
Happybsrn donmezzderya ben de 26+1 gece resmen sol tarafa uyunca kalbim mi desem göğüs kafesi mi desem ağrı giriyor, sağa dönüyorum sağ tarafıma ağrı giriyor napcam bilmiyorum 🥴
Kumsallina95 donmezzderya 30. Haftadayim aynı şekilde dön dön tuvalete git uykular yarım birde büyük kızı okula gotur zor iş
[silindi] donmezzderya 36 dan 🖖 selamlar 28den beri böyleyim, arada uyuyorum yalan değil ama sağa sola dönmek hemen uyandırıyor beni 🙄
donmezzderya Happybsrn napcam böyle bilmem komple karnıma bir ağrı giriyor mideme kalbime baskı çok kötü oluyorum
Kumsallina95 donmezzderya artık kocaya dürte dürte kalkiyorum ki ben rahat yatamıyorum oda rahat yatmasin 🤣🤣
Kumsallina95 donmezzderya yok inan bu tecrübeyle sabit iyi oluyor ilkinde kıymadım ama ikincide ders aldım 🤣
Nilufar_1996 Benimkisi iki gündür ne gece ne günduz uyudu gece uyanıyorum o hala kipirdiyor oluyor hiç mi uyumaz bu bebe 🤷🏻♀️