incikinannesi Kızlar siz hangisi biberonu tercih ettiniz avent alıyordum lansinohu da çok övmüşler nette kararsız kaldım haydi konuşalım
Esmanurs incikinannesi avent kullanıyorum yaklaşık 7 aydır çok çok memnunum hem camını aldım hem plastik setini hepsi cok güzel. Bir de gazlı bebek olursa diye ne olur ne olmaz Dr. Browns biberonlardan almıstım onlar da cok güzel ama pek kullanmadım
hamisanne_63 incikinannesi ablam gönderecek avent cam biberon almış hiç kullanmadım daha önce umarım hiç gerek kalmaz kullanmaya hazırda bulunsun diye aldık
Nazlimom incikinannesi bende dün avent satısicısına sordum yenidoğumdan kaç aya kadar kullanabilir diye emzik ucu 0-3 ay içinmiş yani 3 ay sonra değişmesi gerek lansinoh natural wawe biberon alacağım trendyolda indirimde hatta
incikinannesi Esmanurs aventin biberonu olsun emziği olsun herkes cok memnun gördüğüm okuduğum kadarıyla, ben emzirmek cok istiyorum ama biberonsuz kalmayalım diye almak istiyorum lansinoh da galiba meme reddi olmuyormuş sonra anne memesine benzediği için
incikinannesi hamisanne_63 bende hazırda bulunsun diye alıcam emzirmek istiyorum meme ucuna ve meme reddi yapmayan lansinohmuş
incikinannesi Nazlimom 75 liraya düşmüş momma olanı değil mi yenidoğan oluyor sanırım. Bu arada yavaş akış e-bebekte 69.90
Esmanurs incikinannesi bu arada evet emzik de avent kullanıyorum ilk 6 ay 1 numarasını kıllandım simdi 2 numaradayım ve aşırı memnunum
Rmelikee incikinannesi e bebekte lansinoh biberon seti var 149 lira kucuk biberon buyuk biberon 3 basligi var yavas akis orts akis bide yaninda hizli akis ben bu setten aldim baya uyguna
incikinannesi Rmelikee bende gördüm onu ama ya emzirirsem elimde kalırsa diye sepete eklemedim kararsız kaldım 🤭