Bbsra Kızlar çarşamba günü yani 08.08.18 de gebelik testim takipteydim çok güzel yükselişteydi 1482 çıktı cuma dr gel keseyi görelim dedi gördü de herşeyi çok begendi ama bn bugun dayanamadım öylesine kan testi verdim 1892 çıktı sizce nasıl doktorum şu saatten sonra ult önemli dedi ama herşey allahtan onuda biliyorum ama içim içime sıgmıyo sanki.. bu arada henüz bebeği göremedik küçğk diye 2 hafta sonra cagırmıştı
Bbsra Ginkgo inşallahhh kardeşimmm inşallah ama çok üzüldüm herşey allahımdan ama belki yinede o verdiği mucizeden böyle düşünüyorum
Bbsra sudamlasi acaba yinede yükselişi iyi mi yani pazar gübü için herşey çok güzeldi çok begendi anlamadım bilmiyorum :(
sudamlasi Bbsra evett gayet iyi zaten bi haftadan sonra iki katına çıkmıyo bile inşallah herşey yolunda gider takma bu kadar😊
Ginkgo Bbsra uzulmeyin neden uzuluyorsunuz ki hic bisey yok ortada. Kan testi degerleri degisebilir. Hem kendinizi uzerseniz bebis hisseder. Daima iyiyi guzeli dusunun.
Bbsra sudamlasi inşallhh kardeşimm sizlerde dua edin müslümanın müslümana duası inşallaj kabul olur. Rabbim herkese şifaa versin inşallah
Bbsra Ginkgo çook doğru ama anlamsızca üzüldüm şuan yeni aldım sonucumu zaten hemen buraya yazmak istedim neden böyle hissesiyorum anlamadımmm :(
Ginkgo Bbsra dua edip icinizi ferah tutun. Her sey normal olacak insallah. Kendinize kizacaksiniz sonra neden boyle üzüldüm diye😊