seddkilic05 Kızlar hani konuşmuştuk bebek toplanıyor bir yerde diye bugün doktorum o toplanmalar günde 5 kezi geçiyorsa hemen beni bilgilendir erken doğum habercisi o dedi aynı şeyi yaşayan arkadaşlar haberiniz olsun sayın günlük
Deniiiza seddkilic05 aynısı bende de var 32den beri. Ben bebeğin kafası saniyodum ama nst ye girince sancı olduğunu öğrendim. Bebekte 32de doğum pozisyonuna geldi. Doktorum 38i beklemiyo 37+3de bu perşembe doğum olcak
Kygll-6 Bnde 36+5 günlük hamileyim benmde buara hep öyle ve sertlik oluyor dün nst grdm sancı çıkmadı cnm
seddkilic05 Deniiiza aynen sancı kasılma ayyy hayırlısıyla gelsin benim daha 31 hafta bende de birkaç kere toplanıyor 3 5 kereden fazla olursa bilgilendir beni dedi
Kygll-6 seddkilic05 Ozellikle ayakta kalınca ve yorulunca oluyor üç defa falan günde oluyor ama benim suyum fazla diye oluyordu buda bir tür kasılma dedi fazla olur ve harekewri azalırsa hemen doktora git cnm önce uzan sola yat ve hareketlerine bak korkma Allah’ın İzmir bişey olmaz ama takipli olmak en iyisi
seddkilic05 Kygll-6 aynen benimde 3 kere felan oluyor takip edicem artık baktım devamı var ilk hareketlere bakar sonrada giderim canım