12345678__ Kızlar size follik asiti danışmak istedim 2 ay kullandım doktorum attık kullanmama gerek yok dedi çünkü artık bu aydan sonra bir etkisi yok dedi , çevremdekiler ise 9 ay boyunca kullanmamı önerdi kafam karışık sizin doktorlarınız ne diyor acaba 🙄
Yesimmira34 12345678__ 9 ay boyunca mı bosu bosuna ilac içmiş olur yani fazla kullnmıyosun onu snra zaten kan ilacı vitamın kullanmaya baslıyorsun
Kubra_salar 12345678__ Canım hamilelikten 2 önce ve hamileyken 3 ay önceden kullandım folik asit folidays dı adı ondan sonra Multi vitamin verdi renesismax diye içeriği baya zengin vitamin onu kullandım doğuma kadar bide ayriyetten kan ilacı doktorum Bu şekilde yönlendirmişti beni
Zulal_00 12345678__ canım çevrendekileri değil doktorunu dinle bence, bende sadece iki ay kullandım şu an ise kan ilacı,d vitamini ve magnezyum kullanıyorum, sevgiler 🤗
GamzeNur17 Ben de yeni gittim doktora ve yarın 13. Haftama giriyorum sadece 1 hafta daha kullanil bırakmamı söyledi ve benim son tabletim diye söyledim doktorum da bana onları bitir ve sonra kan ilacı vitamin ve magnezyum d vitamini verdi onlara baslamami söyledi ben 6 . Haftada öğrendiğim için bebeği 6. Haftada başlamıştım folik aside sende doktoruna göre git herkesin bünyesi farklıdır
Elfs 12345678__ beyin omurilik sinir sistemini geliştiren bir vitamin olduğu için bu da 12. Haftaya kadar geliştiği için bundan sonrasında kullanıma gerek kalmıyor.
yasemin_- 12345678__ çevreye değil doktorunuzun dediğine bakmalısınız eger şüphe duyuyorsanız ikinci bir doktor görüşüne danışın.