Yusufayazin__annesi Kizlar adetime 9 gun var korunmuyoruz esimle cocuk istemi var bu sefer bazen sag bazen sol kasiklarimda hafif bir batma oluyor bu kac gundur acaba hamilelik midir erken gebelik testi yapsam cikar mi simdiden
minikmucizemmmmmm Yusufayazin__annesi henüz erken çıkmayabilir. 5 6 gün kalınca erken gebelik testinde belli olur belki
Dansedenwu Yusufayazin__annesi Sağ kasık ağrısının birden fazla nedeni olabilir.Hamilelik,Kist,dış gebelik,apandist vsvs Alıp yapın testi.Belki de önceki adet bitiminiz sonrasında hemen gebe kaldınız 😊
Umut60 Yusufayazin__annesi benimde ara ara oluyor çift taraflı enfeksiyon mu dedim bende bekliyorum test için umutsuz
Yusufayazin__annesi Dansedenwu insalah cunku oglumda adet bitigi gun iliskim olmustu o zmaan gebe kalmistim
Dansedenwu Yusufayazin__annesi Yumurtlama tarihimizi tam olarak tespit edemediğimiz için ihtimal her zaman var.Güzel haberlerinizi alırız inşallah 🙏🏻
_y0 Genelde sol kasığımda oluyor ağrı ara sıra da bıçak gibi saplanıyor sonra geçiyor yumurtlama dönemindede oluyormuş