Mimik elifdurmus55 ayyy ayniii ayniii… Dun gece kabuslar kombosu yasadim resmen… Zatrn boluk porcuk uykularla bir de kabuslar🤭🤭😏
Busra2013 elifdurmus55 bende ayni 30+1 hala horuom hala goruom dunde uveyannnaannem ben uzanmisim gelio karnima basio benfe tuvalete gidiom az kan gelmis doktora gidiom doktorle bakmio bans uysndim dislerimi skyom cok kotu bi durum ys
Hakanbuse elifdurmus55 gebelikten kaynaklanan bi durum bence de cunku bende görüyorum sacma sapan ruyalar nefes alamiyorum 10. Haftamdayim daha kaybetme korkusuyla mi yoksa baska biseymi bilmiyorum o tarz ruyalari goruyorum
Sineemiis elifdurmus55 hamileyken normalmiş öyle rüyalar görmek 😬bende sezonluk dizi cekiyorum uyanıyorum hatta kaldığım yeri düşünüp tekrar uyuyakaliyorum rüyanın devamı geliyor ahahahahah😂😂
Hilal56 Benimde rüyalardan psikolojim bozuldu dün gece silahlı cok korkunç şeyler gördüm ki normalde hiç öyle şeyler izlemem
mercimegin_annesiii elifdurmus55 bismillehillezi le yedurru measmihi şeyun fil ardi vela fissema ve hüvessemiyyul aliym. Her akşam güneş batmadan 10 dk önce her sabah güneş doğmadan 10 dk önce oku canım kötü rüya görmezsin Allah’ın izniyle ben bu duayla atlattım 3 er kere 😇
Defnecimm elifdurmus55 gebeliğimin 15.Haftalarından beri neredeyse her gece görüyorum bende bıktım valla. Dün gece de rüyamda zil çaldı kim o dedim kargocu dedı kapıyı açtım adamın biri karnıma bıçak sapladı. Eşime bagırdım karnımı kes bebegı al hastaneye götür ben öliyim boşver dıye yalvardım ama yapmadı bebeğim öldü. Hep bu tarz rüyalar görüyorum ya bebeğimi istiyorlar ya benı kovalıyorlar. Anlatınca komık gıbı ama ruyada olunca ınsan gercekten nefes nefese uyanıyor.
igvescarim Allahümme innî es’elüke rü’ya Salihaten, sadikaten gayra kazibetin, nafiaten, gayra darratin. Bunu okuyun kızlar mutlaka. 🌸