glnrCk Cokkskur 200 gün bitti bizde.. sezeryanla doğum olacağı için yaklaşık 70 günümüz kaldı kalan zamanda sağlıkla ve su gibi akar inlshhh sizler kaç gün oldunuz hamisler😊
Efraimmm glnrCk 90 gün kaldır ben artık onu kucağımda istiyorum yaaa rabbim sağlıklı bir şekilde versin istiyorum artikkk
Fundabshn glnrCk 278 günlük olduk 39+5 hafta uygulamaya göre son 2 gün kaldı doğuma 🤗 Cuma kontrolümüz var eğer doğmazsa son olarak nstye giricez hayırlısıyla sonrasında 3 ocakta normal doğumla suni sancıyla bakalım artık hayırlısı 😊
elaweannesi glnrCk benimde 244 günlük ama son günler hiç geçmiyor ya önce Sezeryan dedim sonra normale döndü fikrim bazen etken olsun diye yine mi Sezeryan olsam demiyorum değil😂🙈
glnrCk elaweannesi hersy yolunda ise normal en iyisi tabi cessrt de en önemli etken şahsen ben hep korktum
elaweannesi glnrCk ya bende korkuyorum ama o duyguyuda tatmak istiyorum aslında normalin tadını annelik sonrası başka bi evladımda Sezeryan olurum diye düşündüm birden o his geldi içime nedense