kuzeyinannesiiiii Bsraermis8 Allah seni kızzz 😂😂 yanlıs yazmısım farketmedim yaa nerde oo aşcı günleri Hergün bişi yapar yerdim ohh miss olurdu😂😂
Annekuzusu_0 Bsraermis8 bende 19 bende aynıyım ya devamlı acıkıyorum engel olamıyorum ama doktor çok kızıyo ne kadar kilo alırsan o kadar senin zararına diyo
gizemkrgzl Bsraermis8 hahaha evet canımm insanı rahatlatiyor yalnız olmadığını bilmek 🤣🤣 bebislere yarasın inşallah bende zayıf hamile kaldım baya 45 falandim yani şuanda da 50 diyebilirim keşke hiç vermesem bu kiloyu diye düşünüyorum bazen 🤣
Bsraermis8 gizemkrgzl 🥴45 mi ayyy 😁 alın birazcık kilo boşverin valla bebisler sağlıklı kilo alsinda . Elbet veririz 🥰
gizemkrgzl Bsraermis8 evet canım boyum uzun değil ama yine de sırıtıyordu zayıflık şuan daha iyiyim 50 yi gördüm şükür 😄🤣 doktorum da dedi bebek kilo aldıktan sonra senin almaman daha iyi diye 😄🤲🏼 sağlıkla gelsinler 🤍
Bsraermis8 Guzucuk25 oo sizde benim gibi baya almissiniz . Sağlıklı şekilde kilo alalım da fazla fazla olmasın r tabi bebek kilosu en önemlisi . İns daglikla dogsunlar 🥰
Guzucuk25 Bsraermis8 Amin canım hepimiz inşallah sağlıkla alalım kucağımıza ama kilo fazla almayalım 😀
pusatmom35 Bsraermis8 22+2 ilk gebeliğim 🥰 yaklaşık 1 ay önce 3 kilo almıştım ama şuan kaç oldum bilemiyorum 😑