essrasr Merhaba güzel anneler bebeğim hep midemde heralde ağızdan çıkcağını zannediyor felan diye dalga geçiyordum meğersem dönmüş doğum pozisyonu almış ama gören bu çocuk aşağı inmez sezeryan bunun sonu diyor hala yukarda 35+3 günlüğüz tahminen ne zaman iner bebek, inmesi için yürüyüş yapıyorm merdiven çıkıyorum daha çok yukarı çıkıyor sanki aklım karışık 🤪
Ayseguldnzmstk essrasr 35 haftalıkken benimde yukarıdaydı oturmama müsade etmiyordu resmen😁 36 haftalık olduk baya bi aşağı indi bir haftada, kişiden kişiye değişir heralde ne bebeğin ne zaman aşağı ineceği☺️
Ayseguldnzmstk essrasr ayrıca yürüme fırsatım hiç yok, bir ay önce ayak bileğimi kırdım ameliyat oldum ve üstüne basmam henüz yasak ve ona rağmen aşağı indi☺️
ElifKarata essrasr bende 35 oldum hala yukarda birde karnım 9.aya göre çok küçük ya gören 6,7 aylık diyor sivri ve küçük sürekli yanlarımdan geriliyor artk derim incele incele bi hal oldu 🤣😂😂😘😘😆
essrasr Ayseguldnzmstk hadi hayırlısı bakalım doğru kişiden kişiye göre değişir en azından dönmüş ya napalım bir şekilde yolunu bulur bulmazsada canı sağolsun 😍
essrasr NafiyeAkko neyse 41e kdr yol var var da bu sıcaklarda o kadar beklemek istemiyorm 38de gelsin ben onu dışarda büyütürüm😍
lulu_ Bende 37+4 deyim dediğiniz gibi sanki ağzımdan çıkacak oturmama hiç müsade etmiyor.ve ben her ne kadar anlamasamda gören göbeğin inmeye başlamış diyor.bakalim ne olacak 🙈birde bizim ev merdivenli sanırım onun da faydası oluyor 😊
essrasr lulu_ olabilir bende daha yeni başladım zaten merdiven çıkmaya belki iner daha küçüğüz 38e kdr bekleyeblrm ama ondan snrası işkence gelebilir bu şekil olursa😞
NafiyeAkko essrasr bende beklemek istemiyorum son 2 haftadır da o kadar hastayım ki bedenen ruhen çok yoruldum haftaya gelsin istiyorum 🤗 ama tabi hayırlısı ile sağlıkla gelsin kuzularımız ❤️🙏🏻
essrasr ElifKarata benimde öyle yukarı yanlara tekmeleri savuruyor hele geceleri yatarken yana doğru büzüşüyor öyle tekme atıyor o zaman karnımın bir tarafı patlıcak gibi hissediyorm neyse son düzlüğe girdik Allah yardımcımız olsun normal yollarlla gelsin inşallah gelmezlerse de canları sağolsun🤩
ElifKarata essrasr amın canm ınsallah ama son ay ne kadar zormuş ya 🤣😂😂😋 vallahı hergün sabır istiyorum Allah’ımdan dayanma gücü ver diyorum