Silacinar 28 haftalık hamileyim geceden beri süren sancim var ama çok degil hafif mide bulantısı ağrı karışık birsey tam tarif edemiyorum ama geçmiyor aranızda böyle olan varmi korkuyorum birşey olacak diye 🥺😭
Esraz Silacinar bendede olmuştu üşütmüş olabilirsin miğdem bulanıyordu ağrım vardı şuan 29 bitiyor uyuyamıyorum ne sağa ne sol ne sırt üstü batıyor kaburgama nefesim daralıyor çok bunaldım artık 😭😭😭
dugmeannesi Silacinar tansiyonunuz nasıl onu saat başı ölçün çok yüksek veya çok düşük olduğu zaman Allah korusun gebelik zehirlenmesine yol açıyor . Mide bulantısı deyince aklıma direk o geldi hala devam ediyorsa bence doktorunuzla gorusun
Yagmurbebek Benimde geçen hafta öyle olmuştu aynı haftadayiz canım. Ama kendiliğinden geçmsti. Anlattigin şeylerdi benim şikayetlermde. İnşallah tez zamanda duzelirsn olmasa doktora bı görünrsn
Yagmurbebek Bel ağrıları kramplar gece döne döne bı hal oluyorm uyuyamyrm ve inanılmaz iştah artışı var durduramyrm :(( kilo almam almam falan diye atıp tutuyodm da 60 la hamile kaldm şuan 71 oldm bile 28+2 :(